Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a rossz, mert legalább egy normális elutasítást elvárnék?
Figyelt kérdés
A társkeresőn megismert (az elején egész jól ment a beszélgetés) lány már egy ideje halogatja a randit mindenféle kamunak tűnő okokkal. Mikor tegnap rákérdeztem, akkor viszont kiakadt, hogy nem vettem észre abból, hogy ennyit halogatja, hogy nem akar semmit? Mondtam neki, hogy de, sejtettem, de elvárnám, hogy tiszteljen meg azzal, hogy ezt ki is mondja, és ne kamuzik nekem. Aztán elköszöntem tőle. Most tényleg ekkora bűn legalább egy normális elutasítást(!) elvárni?2019. okt. 3. 21:03
11/15 anonim válasza:
Itt nem is volt semmi félreértett célozgatás, még a Kérdező is megmondta, hogy ő is értette a kommunikációs szünetből, hogy nem lesz semmi, és csak veszekedni meg leosztani írt rá. Ettől még a csaj is hülyén kezelte az egészet, de te is megéred a pénzed.
12/15 anonim válasza:
Már bocs te itt hol van az a rész, hogy te rossz vagy??? Vagy az hogy bűnös vagy??? Úgy hangzik ez is, mint egy fölösleges túlreagálás.. ki mondta, hogy bűn vagy azt hogy rossz lennél?????
13/15 anonim válasza:
Ne várj tőlük őszinteséget kérdező.
90% nem mondja meg nyíltan hogy nem jössz be neki.
Egyszerűen nem meri és/vagy nem akar megsérteni.
15/15 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy nem. Szánalmas ez a viselkedés, szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!