Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan fiú a a a duci kövér lányokat szereti?
Mitől undorítoak szerintem meg te vagy. Az ilyen pasik(nem írom hogy férfi mert nem vagy az) miatt komplexusosak a nők. Menj haza és keresd magadban a hibákat nem hiszem, hogy tökéletes lennél. Bár igaz a tökéletes relatív dolog ahogy a szépség is.
A kérdezőnek meg csak annyit mondok, hogy várj arra aki így szeret ahogy vagy.
Én is telt vagyok de sok pasival ismerkedtem már akik azt mondták, hogy vékony lánnyal nem tudnák elkébzelni. 😁
Mindenki más ahogy én elfogadom hogy ki milyen úgy mástól is ezt várom el.
Meg úgye jó magasról le is sz. ❤️☺️
Én olyan férfi vagyok, aki a kövér lányokat szereti. Ha akarod, illetve szeretnél ismerkedni, akkor írj bátran :).
27/F
Van. Viszonylag sok.
De azért azt megjegyzem hogy a duci nem mindenkinek jelenti ugyanazt.
A 70-80kg az sok esetben (magassághoz mérve) duci.
De amikor valaki leirja hogy ő duci közben meg 100-110 kg.. az azért egy kicsit ki tudja verni a biztosítékot mindenkiben (nőként mondom).
Azért a 70 meg a 110 nagyon nem ugyanaz és 110 kg-osan az ember már nem a duci kategóriába tartozik nőkent.
Hat igen. Nemsok ilyen pasi van sajnos ,pedig én is keresek ....
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!