Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogy 250 ezer magyar nő él bántalmazó kapcsolatban?
2019. okt. 2. 17:24
21/32 anonim válasza:
Mármint h sehol ne bántsanak nőket de érzelmileg se bantsanak férfiakat....
22/32 anonim válasza:
Nem sajnáljuk őket,ha nekik a rossz kell szenvedjenek. A hajléktalanokat meg pláne nem, tényleg sok férfinak büdös a munka. Aki nem dolgozik sludjon a híd alatt.
23/32 anonim válasza:
Ha a bunkó, agresszív barmokhoz vonzódnak, egészségükre. Megérdemlik.
24/32 anonim válasza:
Férfiként az a véleményem, hogy teljes mértékben megérdemlik. Ők választották a párjukat, ők élnek még mindig vele. Ezek szerint nekik ez jó, akkor szenvedjenek csak. Egyébként ki lehet szúrni a bántalmazó férfiakat, csak a nőknek pont az ilyenen kellenek, mert nagypofájú domináns kihaénnem emberek.
25/32 anonim válasza:
Aki szerint ez rendben van az maga is egy bunkó, agresszív, empátiára nem képes képződmény. Amúgy a válaszokból is látszik, hogy mindegyik egyforma. Attól hogy szűz a farkuk ezek se emberségesebbek. A mentalatásukból látszik hogy alig várják hogy ők is bántalmazzanak egy nőt, akinek van nője arra a nyakamat rá, hogy teszi, ha nem tettlegesen, de látható hogy verbálisan igen. Na, ezért van rengeteg nő bántalmazókkal, mert mindegyik "férfi" bántalmazó valamilyen formában, a többi meg félre néz mint a heréltek. Kérnek segítséget a bántalmazott nők, de ezektől nem kapnak. Még a rendőrség is azt mondja hogy csak akkor mennek ha vér folyik. Ha bántalmazóknak nem lenne támogatójuk 1 hónap alatt fel lehetne számolni a bántalmazást, de itt a bizonyíték, hogy a többi "férfi", támogatja,segíti őket ebben,illetve falaznak nekik. Aztán ugy adják elő mintha a nők hibája lenne. Az ilyen méltókra hogy szűzen, magányos,illetve más frusztrált "férfiak" tárasaságában haljanak meg, haláluk után pedig kínok közt szenvedjenek.
26/32 anonim válasza:
Nos a drága nők oldják meg a problémáikat. Én nem bántok senkit. De nem is fogok nekik segíteni. Egyék meg szépen amit főztek és oldják meg a problémáikat. Hiszen egyenrangúak, az én problémámimat sem oldja meg más helyettem.
27/32 anonim válasza:
#25 Én nem lennék képes bántalmazni egy nőt, kivételt egyedül a hozzád hasonló férfigyűlölő feminácik képeznek.
28/32 anonim válasza:
Utolsó, én ilyen aljanővel nem mocskolnám be a kezem.
29/32 anonim válasza:
Itt szidja mindenki a BÁNTALMAZOTT nőket, azok bezzeg nem nőgyülölő hímsoviniszták,mi? Ó, én nagyon jól tudom, hogy tudnál bántalmazni nőket, minannyian tudtok. De azért végre egy aki be is ismerte.
30/32 anonim válasza:
Szegény bántalmazott nők. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet szegényekért. Ja bocs nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!