Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy vannak emberek akik nem tudják befolyásolni a vonzalmat, én miért van az hogy én pl tudom befolyásolni a vonzalmat, ez érzelmi intelligencia függvénye lenne?
Főleg nők azok szerintem. Sok olyan nő van, aki nagyon vonzódik egy jó pasihoz, szeretője, megcsalja stb. De ő mellette marad, mert olyan jó pasi...
Múltkor összejöttem egy számomra nagyon vonzó nővel, tényleg mindenben legjobb volt számomra, hihetetlenül vonzódtam hozzá, szex lehető legjobb volt. De kiderült hogy mialatt mi együtt voltunk az exével egy csók elcsattant, na onnantól valami megváltozott bennem és érdekes módon nem is volt már vonzó nő számomra... Ő persze próbálta magát visszasírni
Ez nem azt jelenti sajnos hogy te olyan jol tudod ezt kezelni, hanem hogy az egodat megsertette es igy mar nem kell.
Kiabranditalak ha azt mondom kb minden masodik ember igy reagalna erre? :D
Akkor tudod te jol uralni magadat ha nem erzelembol, egobol stb dontesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!