Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi barátom nagyon tetszik. Mit tegyek, hogy több legyen flörtnél?
Van egyetemen egy barátom, akivel el tudnék képzelni többet is. Nagyon vonzódom hozzá, és ő ezt viszonozza is.
Nagyon gyakran bókol. Amikor csak van valami összejövetel, beszélget velem, mellém ül le, sokat viccelődünk. Kifejezte már felém, hogy szeret és megbecsül. (persze mint barátot) Gyakran ad puszit arcomra, homlokomra. Kb két hónapja szakított a barátnőjével, és én voltam kb az első akinek ezt elújságolta. Én se túl rég szakítottam, de amíg nem addig is kérdezgette, hogy mi van a pasimmal, meg mostanában is rákérdez hogy hogy állok ilyen téren. Egyszer nagyon magam alatt voltam, és akkor legalább egy órás beszédet tartott nekem arról, hogy semmi okom rá, mert csodálatos nő vagyok, mindenki szeret, hihetetlenül gyorsan találni fogok valakit aki oda lesz értem. (pedig amúgy nem ilyen dolog miatt voltam kiakadva.. De mindegy is)
Múltkor kettesben maradtunk, és azt mondta hogy most vagy menjek el, vagy meg fog csókolni. Kicsit távolabb léptem tőle (úgy éreztem nem a legjobb szituáció), de még aznap este valóban meg is csókolt. Nem szokott amúgy gyakran lányokra rámászni, ahogy eddig láttam.
Közös a baráti körünk, így nagyon sok időt töltöttünk együtt, főleg az utóbbi 1 hónapban.
2 éve ismerem amúgy, mostanában kerültünk közelebb.
Ezek a gesztusok, amiket elmondtam jelentenek valamit?
És utána?
Ha szétmentek, jó lesz látni, hogy másokkal van?
ALAP, hogy nem kezdünk senkivel a környezetünkbe!
1-2 akkora értelmetlenség, hogy süt...
3-nak igaza van, felismerhetnéd, hogy ez mér tkp. kapcsolat :)
#1 Mi ez a baromság?
"ALAP, hogy nem kezdünk senkivel a környezetünkbe!"
Akkor csak vadidegenekkel szabad ismerkedni? Nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!