Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27/F vagyok, barátkozni akar velem egy 14 éves lány. Hogy álljak ehhez a helyzethez?
Tudom, hogy még gyerek, és nem célom a lelkét összetörni. Szerintem ha netán tényleg tetszenék neki, akkor nem mesélne az osztálytárs srácokról. ;)
De köszi a bíztatást! Valóban, nem mások véleménye kell, hogy vezéreljen.
Szerintem még kicsi. 14 éves, lehet nagyon megtetszettél neki, azért akar "barátkozni". Mikor én 14 voltam, én is "halálosan szerelmes voltam" apám egyik fiatal munkatársába, akivel sokszor találkoztam a munkahelyén, és a közös hobbijuk miatt még többször láttam a munkahelyen kívül is. Most, hogy idősebb lettem, és találkozok vele, mindketten nevetve gondolunk vissza arra, hogy milyen kis idiótán viselkedtem abban az időben. Ezen szerintem sok "kislány" átesik, ezek ilyen plátói szerelmes dolgok. Barátkozni barátkozhatsz vele, de szerintem csak olyan szinten, mint most vagytok. Ha találkoztok váltotok egymással pár kedves mondatot. Több ne legyen, mert a későbbiekben lehet, hogy megbántanád az akaratodon kívül is.
20L
kedves kérdező.
ha pusztán naívan vizsgáljuk meg a dolgot, azt mondanám, hogy hagyd beszélni. haverkodjatok.
de ilyenkorú kislányok bármire képesek. alaptalan fejlentésekre, vagy egyébb más ajjaskodásra is.
Hangsúlyozom, kor alapján SENKI, ismétlem SENKI ne becslekedjen mások felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!