Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit össze vagyok zavarodva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit össze vagyok zavarodva, talán akarhat tőlem vmit?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. A történetem pedig az, h vettem egy kiskutyát, még fél évvel ezelőtt, amikor is elmentem egy kutyás boltba, mert szerettem volna venni neki ezt-azt.

Már konkrétan nem tudom mit vettem akkor neki, de azt tudom, h rákérdezett, h milyen fajtájú kutyám van. Mondtam neki, h Golden, aztán mondta, h akkor hozzam el, mert azokat imádja. Jól van, idáig még nem is gondoltam semmit sem. Aztán el is vittem volna, de akkor pont nem ő dolgozott, így abba is marad ez a dolog a részemről, és egészen mostanáig nem is jártam arra. A héten viszont szükségem volt egy újabb pórázra, így elmentem, és fölismert engem, és mondta, h vár megint a kutyával. Mondta, h ő lesz egész héten. Ez a nap hétfő volt, és emelett vagy 2 órát el is beszélgettünk sok mindenről, de főleg kutya téma volt. Mai nap volt az a nap, amikor végre összesikerült hozni ezt az egészet. Ma majdnem vagy 3 óráig beszélgettünk a boltban, és vittem a kutyát is. Mondtam, h félős a kutyám, mert ugye Golden az nagy általánosságban egy nyugodt, békés természetű kutya. A lényeg, ami a lényeg, h mondta, h összeszoktathatnánk a kutyáinkat, hát ha segítene a kutyámnak szocializálódni. Mondom persze lehet róla szó, viszont az érdekesség számomra az, h ha be is jövök ennek a lánynak, aki egyébként nagyon csinos, szép és aranyos lány, akkor az nem furcsa, h ő 35 éves én meg 23? Nem tudom.. tehát nekem furcsa, h egy nálam jóval idősebb vagy "vonzódik" vagy barátkozik. Mm nyílván nem lenne ellenvetésem, mert nagyon tetszik a lány, de nem tudtam, h miért pont én? Ez azért elgondolkodtató számomra, mert elmondása alapján nem nagyon szereti az embereket, se a fiúkat. Ezért él egyedül 2 kutyájával és 2 macskájával. Ez lett volna a történetünk. Szerintetek mit akarhat? Nyugodtan írhatják, h ne képzeljem túl a dolgokat, nem zavar. Nem éltem bele magam. Szimplán csak fura a helyzet. Válaszaitokat előre is köszönöm!

2019. szept. 28. 15:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Napi szinten beszelgetunk, es most szombaton fogjuk vegre eloszor elvinni setaltatni a kutyainkat. Meg amugy is mar osszefutottunk.
2019. okt. 10. 06:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Lett valami folytatás? Esetleg kamaty?
2019. okt. 26. 17:09
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem. Azóta is minden nap beszélgetünk, voltam is már nála párszor. Sztem csak barát vagyok neki
2019. okt. 27. 06:58
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

" Sztem csak barát vagyok neki"

Sztem meg keresd meg végre a tökeidet, és viselkedj hozzájuk méltóan.

2019. okt. 28. 08:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt mondod utolsó? Lenne hozzá bátorságom, de elég gáz lenne, ha másképp gondolná 😂
2019. okt. 28. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Inkább próbálkozz be nála minthogy más lekapja a kezedről. Csókol meg hirtelen amikor nem számít rá. Nem lesz gond ha már minden nap dumáltok mindenről.

Ha nem akar semmit akkor sem leszel kevesebb a szemében. Legfeljebb egyedül sétáltatod a kutyádat. :)

2019. okt. 28. 13:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Annak nem örülnék, ha egyedül kene😂 én arra gondoltam, h lassan itt lesznek az ünnepek, és elmegyek hozzá, h megy igyunk ezt-azt. Élvezem a társaságát.
2019. okt. 28. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Először is 35 éves, ne nevezd lánynak, mert egy érett nő.

Másodszor ha szeretnél tőle valamit, akkor mondd meg neki, vagy tegyél rá utalást. Persze ehhez tudni kell, hogy te mit szeretnél: barátság extrákkal, vagy barátnőt.

Mindkettő vállalható, de akkor vállald fel. Nem leteperni kell, mert az kiábrándító tud lenni még akkor is, ha ő is szeretné amúgy.

Vannak nők, akik vonzódnak a fiatalabb pasikhoz, ill. nem akarnak komolyabban semmit.

Tudod, hogy nincs senkije, de gyakran fogad nálad...

Kérdezd meg tőle, hogy milyen italt szeret, és vigyél valamit a vendéglátásért cserébe, vagy csak hívd meg valahová Cirko Gejzír kutyabarát mozi, a nagytermében kanapé is van. ;) Vagy vidd valami más egyértelműen randis programra, ami későig tart, és kísérd az ajtóig, de legalább a kapuig, és tessék neki bókolni! Akkor vagy felhív, vagy nem.

De ha csak játszani akarsz vele, akkor te se hülyítsed, mondd meg neki, hogy nagyon jó barátnak tartod, de emellett vonzó nőt is látod benne, kívánod őt, de nem szeretnél csalódást okozni neki.

2019. nov. 13. 19:00
 19/19 anonim válasza:

Na mivan.nova ? :D

Áll a zászló , vagy elment a hajó ?

2019. nov. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!