Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért ennyire fontos a magasság?
Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdésnél, ami arról szólt, hogy a nőknek fontos a magasság, de az, hogy erős legyen az nem, ott valaki azt írta, hogy régen, ha erős voltál meg tudtad védeni a nőt a támadótól/rablótól, mert megverted, ma meg jön az 50kg-s rabló és lelő. Na most a magasság az hol ér többet ilyen logika alapján? Az 50kg vasággyal b*zi gyerek akit egy ovis kis lány bokán rúg és sírva fut anyucihoz miért vonzóbb csak, mert mondjuk 185cm, mint az aki alacsonyabb, de mondjuk izmosabb és viselkedésre tényleg férfi?2019. szept. 28. 15:05
12/16 anonim válasza:
#2 Ami a magasabb férfi győzelmét illeti, magyarázd ezt el Bruce Lee-nek :-)
Szerintem ő nagyon dögös pasi volt. És nekem az ő magasságával sincs bajom, igaz én csak 162 centi vagyok.
13/16 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a 195 centimmel a nők álma vagyok, most akkor már szólok nekik is erről :D
14/16 anonim válasza:
Nekünk az jön be ha a nő kicsi és törékeny, nekik az jön be ha a férfi magas és széles a válla. Nem valami fekete mágia.
15/16 anonim válasza:
Mert kib***ottul felszínesek.
16/16 anonim válasza:
Utolsó: aha, legalább annyira, mint azok a férfiak akik vékony nőt akarnak maguknak.....vagyis semennyire. Kinek mi tetszik. Nekem bejönnek az alacsony pasik, de ha nem jönnének be, akkor sem érzeném rosszul magamat miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!