Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogy szabadultatok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy szabadultatok ki a mamahotelből? Odaköltöztetek egy pasihoz, vagy esetleg önerőből húztátok ki magatokat onnan?

Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy kiszabadulni a mamahotelből, meg kihúzni magunkat onnan, te normális vagy? Miért kell így degradálni a szülői házat?

Kaptam lakást, önálló is vagyok, de egyelőre jobban szeretek otthon lenni. Igen, a “mamahotelben”. Oda fűz sok szép emlék, és a szüleimet is nagyon szeretem. Az otthonom, ahol felnőttem, nekem nem egy olyan hogy, ahonnan szabadulni, vagy menekülni kellene. Sajnálom, ha neked az volt.

22/L

2019. szept. 28. 12:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Valaki ha ráér egyszer, összegyűjthetné annak a kb 5-10 felhasználónak a nevét, akik napi 1x ugyanolyan kérdéseket írnak ki, mindig átfogalmazva...válaszolni sem kellene már nekik, mindig ugyanaz a téma.
2019. szept. 28. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasimnak volt lakása, és elmondása szerint nagyon örült hogy talált végre egy normális nőt akivel együtt is lehet élni. Ez 15 éve volt.
2019. szept. 28. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmentem egyetemre, koliba majd onnan mar alberletbe koltoztem amikor munkahelyem lett. Tadaaaam. Nem ordongosseg.

Igy is halas vagyok a szuleimnek h 18evig eltartottak es 23eves koromig dugdostak a penzt az egyetem melletti keresetem melle.

2019. szept. 28. 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Barátnővel mentem albiba, lakásra pedig gyűjtök. F aszom sem akarja hogy bekoltozzek valami fütyi házába, hogy onnantól minden veszekedésbél megkapjam, hogy "az ÉN fedelem alatt így, az ÉN fedelem alatt úgy." Ha meg szakítanank, mehetnek az utcára.

Nem tudom; nekem valahogy nem olyan elviselhetetlen teher lakásra gyűjteni meg albérletben lakni, nem úgy, mint itt sok pasinak....

2019. szept. 28. 14:41
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
14 évesen kolis lettem egy másik városban, aztán 18 éves korom óta albérletben voltam. 24 évesen örököltem egy lakást. És a pasim költözött ide.
2019. szept. 28. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát igen Bazsi a legtöbb embernek az a titka hogy viszonylag fiatalon elmentek egyetemre tovább tanulni, ott kollégisták voltak, utána pedig elkezdtek dolgozni amiből futotta albérletre, akár úgy hogy többen összeköltöztek. Ebből a kis összefoglalóból az is kiderül hogy te miért nem jutottál el eddig, 4 dolog miatt: tanulás, munka, kapcsolatok, önállóságra való igény :)
2019. szept. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!