Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen "véletlen" érintéseket a munkahelyen mennyire lehet jelzésküldésnek tekinteni?
Figyelt kérdés
Semmi komolyra nem kell gondolni hanem csak ilyen tipikusan irodai szituációkra pld odadunk egy tollat, dossziét egymásnak, monitor előtt egymás mellett ülünk stb. Létezik hogy a lány nincs tisztában azzal hogy libabőrös leszek amikor csak hozzám ér? :-)2019. szept. 28. 08:09
1/4 anonim válasza:
Igen, létezik. Honnan a fenéből tudná? Amúgy meg lehet, tanulta, hogy egy apró, gyors érintés semleges területen segít bizalmat építeni az emberek között.
Vagy csak ilyen a természete.
2/4 anonim válasza:
Ha ő nem érzi ugyanezt, akkor eszébe sem jutna, hogy ezt érzed. Honnan is gondolná?
3/4 anonim válasza:
Szerintem is van egyfajta bizalomgerjesztő funkciója az érintésnek. De a szitu többet mond. Én is szoktam direktben ilyet tenni azzal, aki tetszik. Csak kérdés,hogy itt megáll-e a story vagy nem. A gyakoriság figyelemfelkeltő,hogy nem véletlen a dolog. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
3-as, bár ezt nem írtam a kérdés alá, de az ő esetében gyanúsan gyakran "érintkezünk", persze az is lehet hogy valóban csak bizalmat akar gerjeszteni, hát ez akkor sikerült is neki...
De asszem nem is vacillálok a dolgon tovább, jövő héten meghívom valahová munkahelyen kívülre. Talán meg fog lepődni, viszont ha nem utasítja vissza akkor az azt fogja jelenteni hogy mégsem én beszélem be magamnak a dolgokat :)
2019. szept. 28. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!