Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoook, kit választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoook, kit választanátok ezek közül a pasik közül egy vagy akár több éjszakára? :D Ki a leghelyesebb, legvonzóbb? :D

Figyelt kérdés

Mivel tegnap csajokat néztem, illetve tettem fel, így ma a pasikon a sor. :D Én őket néztem ki, Ti kit választanátok?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

Nálam most ők szerepelnek a top 6-ban, de nem sorrendben van... Igazából nem is tudok választani közülük. :D

Most kedvencem lett Matthew MacFadyen, annyira bejön a hűvös, komoly tekintete, hogy csak na. :D

Lehet válogatni! :D

Amúgy pasik is megírhatják a véleményüket, hogy szerintük melyik tetszik legjobban a csajoknak! :D

Jó nyálcsorgatást! :'DDD

2010. júl. 15. 15:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/146 anonim ***** válasza:

16:43 87 %-nak

meglehet persze, de lehet nem fogom tudni mind felsorolni , csak akik tényleg megmaradtak bennem azokat

a focisták viszik nálam a pálmát és a sok majom modell, szépségverseny győztes és az összes többi nyálas jól nézek ki csak az fejem üres ... na ők csak utasnak maradjanak meg, meg ne szólaljanak, tisztelet a kivételnek, de olyan nem sok van :D

hát kezdem ott hogy Jay Sean,Birdman, Lil Wayne,David Guetta,Madonna, Akon, Chris Brown, Paris Hilton, Winona Rider, Eva Longoria , Kimi Raikönnen, Hamilton, Edy Murphy, Kethi Peri, George Clooney, Ciara, justin timberlake, enrigue iglesias, Ricardo Antonio Chavira , craig david, Obama, Bush, Woopi Goldberg, Irigy Hónalmirigy na ők óriási arcok !!!:D, Vágó István, Gávölgyi János, magyar vizilabdázóink, Kovács Ági, Kiszel Tünde, Hajas Laci, Zsidró Tamás, Győzike family, Justin Bieber, Bódi Szilvi, Bódi Guszti, Rékasi Károly , Náray Tamás….....

ki ne hagyjam az ország nagyjait : Orbán, Gyurcsány, Merterházy, Lendvai, Gazda László, Horn Gyula , Hiller István, Áder János, Pokorni Zoltán, Sólyom na ők mind ,mind velem repültek :D és egyiket sem hagytam fent :S lehet szidni !!!!:D

nagyon soknak bevallom őszintén nem tudom a nevét, mert nem sok időm van tv-zni és követni ki kicsoda, de amikor egy járaton az utaslista között híresség szerepel, őt köszönti a kapitány és néha röhögök és annyit mondok -az ki ?

Vannak olyanok akikkel MÉLY barátság köttetik :))) mélyebb nem is lehetne :))), vannak olyanok akiket ott ismerek meg, hogy ő ki is valójában ! Rossz tapasztalatom egyikkel sem volt még, hogy nem akart beszélgetni, sőt inkább az ellenkezője, hogy közlékenyek , nyitottak stb

Na azért a magyarokról ezt nem igazán tudnám elmondani:(

16:46 nak,

ha kiderülne, hogy kicsi a fark@, hát az általában már akkor szokott kiderülni, amikor már nincs mit tenni :) , de nem ugranék ki alóla valószínűleg :)és akivel eljutok az ágyik nem a farkába fogok beleszeretni, hanem az már rég megtörtént ! Nagy a kísértés , vagyis nagy lehetne, de én vhogy nagyon elbaszott csaj vagyok, mert nekem érzelem nélkül nem megy a szex, ahhoz nekem több kell, hogy híresség legyen, hogy jól nézzen ki !!!!Én nem h ugyozom a követ egy jó pasi után, vminek meg kell fognia a pasiban !!!az egy dolog, hogy megnézem mind aki számomra férfias és jó pasi, de ha elsőre nincs vmi szikra nem is lesz soha !

na most jön majd az, hogy mekkora egy ribanc lehetek :)))

de nem, a felsoroltak közül egyet ismertem meg közelebbről :)))

aki azt írta, hogy a barátnőjén kívűl senkit nem néz meg , hm, örülök, nem vagyunk egyformák de nézni azt lehet !:)

kérdező tőled meg bocs, hogy raboltam kommentemmel a figyelmet a kérdésedről !:S

2010. júl. 15. 17:41
 142/146 anonim ***** válasza:
100%
ryan reynolds-os kép photoshop által lett korrigálva
2010. júl. 15. 18:05
 143/146 anonim ***** válasza:
100%
17:41-nek bizony én nem nézem meg a csajokat csak a barátnőmet de azt alaposan! Pedig lett volna rá alkalmam hogy megcsaljam nem is egy és erről ő is tud mert hát ezt illik megbeszélni hogy hát ne haragudj drága de múltkor rám mászott egy csaj és alig bírtam lekoptatni ő ilyenkor annyit mondd jó rendben van örülök hogy elmondtad és hogy megint ellen bírtál állni és kész ennyivel el van rendezve! Nem mindenki egyforma ebben igazad van és tudod mit hála az égnek!
2010. júl. 15. 20:22
 144/146 A kérdező kommentje:
Még mindig itt vagytok? :D:D:D
2010. júl. 15. 22:27
 145/146 anonim válasza:
100%

ben affleck!!!!!!!!!!

olyan cukiiiii:)

2010. aug. 2. 17:45
 146/146 anonim válasza:
100%
5.:)
2012. júl. 28. 00:54
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!