Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoook, kit választanátok ezek közül a pasik közül egy vagy akár több éjszakára? :D Ki a leghelyesebb, legvonzóbb? :D
Mivel tegnap csajokat néztem, illetve tettem fel, így ma a pasikon a sor. :D Én őket néztem ki, Ti kit választanátok?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Nálam most ők szerepelnek a top 6-ban, de nem sorrendben van... Igazából nem is tudok választani közülük. :D
Most kedvencem lett Matthew MacFadyen, annyira bejön a hűvös, komoly tekintete, hogy csak na. :D
Lehet válogatni! :D
Amúgy pasik is megírhatják a véleményüket, hogy szerintük melyik tetszik legjobban a csajoknak! :D
Jó nyálcsorgatást! :'DDD
16:43 87 %-nak
meglehet persze, de lehet nem fogom tudni mind felsorolni , csak akik tényleg megmaradtak bennem azokat
a focisták viszik nálam a pálmát és a sok majom modell, szépségverseny győztes és az összes többi nyálas jól nézek ki csak az fejem üres ... na ők csak utasnak maradjanak meg, meg ne szólaljanak, tisztelet a kivételnek, de olyan nem sok van :D
hát kezdem ott hogy Jay Sean,Birdman, Lil Wayne,David Guetta,Madonna, Akon, Chris Brown, Paris Hilton, Winona Rider, Eva Longoria , Kimi Raikönnen, Hamilton, Edy Murphy, Kethi Peri, George Clooney, Ciara, justin timberlake, enrigue iglesias, Ricardo Antonio Chavira , craig david, Obama, Bush, Woopi Goldberg, Irigy Hónalmirigy na ők óriási arcok !!!:D, Vágó István, Gávölgyi János, magyar vizilabdázóink, Kovács Ági, Kiszel Tünde, Hajas Laci, Zsidró Tamás, Győzike family, Justin Bieber, Bódi Szilvi, Bódi Guszti, Rékasi Károly , Náray Tamás….....
ki ne hagyjam az ország nagyjait : Orbán, Gyurcsány, Merterházy, Lendvai, Gazda László, Horn Gyula , Hiller István, Áder János, Pokorni Zoltán, Sólyom na ők mind ,mind velem repültek :D és egyiket sem hagytam fent :S lehet szidni !!!!:D
nagyon soknak bevallom őszintén nem tudom a nevét, mert nem sok időm van tv-zni és követni ki kicsoda, de amikor egy járaton az utaslista között híresség szerepel, őt köszönti a kapitány és néha röhögök és annyit mondok -az ki ?
Vannak olyanok akikkel MÉLY barátság köttetik :))) mélyebb nem is lehetne :))), vannak olyanok akiket ott ismerek meg, hogy ő ki is valójában ! Rossz tapasztalatom egyikkel sem volt még, hogy nem akart beszélgetni, sőt inkább az ellenkezője, hogy közlékenyek , nyitottak stb
Na azért a magyarokról ezt nem igazán tudnám elmondani:(
16:46 nak,
ha kiderülne, hogy kicsi a fark@, hát az általában már akkor szokott kiderülni, amikor már nincs mit tenni :) , de nem ugranék ki alóla valószínűleg :)és akivel eljutok az ágyik nem a farkába fogok beleszeretni, hanem az már rég megtörtént ! Nagy a kísértés , vagyis nagy lehetne, de én vhogy nagyon elbaszott csaj vagyok, mert nekem érzelem nélkül nem megy a szex, ahhoz nekem több kell, hogy híresség legyen, hogy jól nézzen ki !!!!Én nem h ugyozom a követ egy jó pasi után, vminek meg kell fognia a pasiban !!!az egy dolog, hogy megnézem mind aki számomra férfias és jó pasi, de ha elsőre nincs vmi szikra nem is lesz soha !
na most jön majd az, hogy mekkora egy ribanc lehetek :)))
de nem, a felsoroltak közül egyet ismertem meg közelebbről :)))
aki azt írta, hogy a barátnőjén kívűl senkit nem néz meg , hm, örülök, nem vagyunk egyformák de nézni azt lehet !:)
kérdező tőled meg bocs, hogy raboltam kommentemmel a figyelmet a kérdésedről !:S
ben affleck!!!!!!!!!!
olyan cukiiiii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!