Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoook, kit választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoook, kit választanátok ezek közül a pasik közül egy vagy akár több éjszakára? :D Ki a leghelyesebb, legvonzóbb? :D

Figyelt kérdés

Mivel tegnap csajokat néztem, illetve tettem fel, így ma a pasikon a sor. :D Én őket néztem ki, Ti kit választanátok?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

Nálam most ők szerepelnek a top 6-ban, de nem sorrendben van... Igazából nem is tudok választani közülük. :D

Most kedvencem lett Matthew MacFadyen, annyira bejön a hűvös, komoly tekintete, hogy csak na. :D

Lehet válogatni! :D

Amúgy pasik is megírhatják a véleményüket, hogy szerintük melyik tetszik legjobban a csajoknak! :D

Jó nyálcsorgatást! :'DDD

2010. júl. 15. 15:14
 121/146 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell általánositani sem de sajnos a nagy többség ilyen

én pl. nem csalnám meg sosem a barátnőmet mert nekem ő a legszebb és ami a legfontosabb szeretem mindennél jobban akár tűzbe is mennék érte!

2010. júl. 15. 16:36
 122/146 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, irigylem a barátnődet :)
2010. júl. 15. 16:37
 123/146 anonim ***** válasza:
100%

Kutcher.

19/f :D

2010. júl. 15. 16:38
 124/146 anonim ***** válasza:
100%
16:37 :D/// Utcsó gay
2010. júl. 15. 16:40
 125/146 anonim ***** válasza:

16:04 én összegyűrném vele a lepedőt, mert nagyon is jól tudom, hogy akit én linkeltem nem 10 centis a fark@ !:S

Nem olvastam végig a kommenteket, de megy itt egymás lefikázása !

a kérdező feltett egy pár képet, mondjuk nekem egyik sem jön be, mert ezek nem férfiasak szerintem , de ez az én véleményem !!!! na szóval a kérdés arról szólt kik tetszenek és ha lehetőség lenne, kivel bújnának ágyba, nemde ?az, hogy ez lehetetlen az egy másik kérdés, de ez nem dévényi tibi bácsi oldala, hogy beírsz és ha kiválaszt akkor teljesíti is :)))

szóval nem értem mi a baj, ha felraknak ide képeket és véleményt nyílvánítanak sokan, hogy kinek ki tetszik !

az meg egy másik dolog, hogy akinek van párja és szereti nekem ne mondja meg , hogy az nem nézi meg a jó pasikat vagy jó csajokat !

én a munkámból adódóan nagyon , de nagyon sok külföldi hírességgel találkozom és mit mondjak élőben mind sokkal másabb és ha kinyitja a száját, na akkor meg végképp !

szóval inkább maradjanak meg ilyennek ahogy képen látjátok őket ! kinek ki szimpi, vonzó, szexi és kész !

lehet ha némelyikőjüket megismernétek közelebbről nem is kéne még egy éjszaka sem :)

de a kérdés nem erről szólt hanem , hogy ki szexi , ki vonzó , nem ?

na további szép napot !

2010. júl. 15. 16:41
 126/146 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy te fiú vagy 80%-os :D

Igazi gavallér vagy. ;)

2010. júl. 15. 16:43
 127/146 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet kérdezni, kikkel találkoztál már?:D
 128/146 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak üzenem ,hogy de mondom hogy nem nézek meg másik nőket hanem csak a sajátomat!
 129/146 anonim ***** válasza:
100%
Nem utcsónak na mindegy :)
2010. júl. 15. 16:44
 130/146 anonim ***** válasza:
100%

16:04 én összegyűrném vele a lepedőt, mert nagyon is jól tudom, hogy akit én linkeltem nem 10 centis a fark@ !:S

Na és ha nem tudnád és oda kerülne a sor akkor mit mondanál?

2010. júl. 15. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!