Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akart ezzel bizonyitani a másiknak?
Egy pasi aki nekem csapta a szelet a munkaban , tett valami erdekeset egy gyulesen , ( mar masiknak udvarol azóta )
es azt tette , hogy ultunk csak vagy csak 5 ön a gyulesen es a terem ahol ultunk teli volt laptopokkal . Mindenki elött volt laptop lathatóan , mert a terem kicsi
Ekkor megszólal a kollegam , aki addig nekem udvarolt , ramförmedt az ” új ” nö elött , hogy minek nekem 2 laptop? Elöttem kettö volt , mert az enyemen nem muködött aznap a net .
Mondtam is neki
Erre felemeli az egyik laptopot es megkerdi az új kiszemeltjét , hogy neked van laptopod, nincs ra szukseged ? Pedig a nö elött egy kinyitott laptop volt , mindneki latta , hogy nincs szuksege .
Kicsi a terem . A nö mondja , hogy van laptopja . De ö megis megismetli a kerdest 2 szer a nönek .
Mintha en vettem volna el a nö elöl valamit , mikor teli voltak a padok laptopokkal, mind muködtek , es a nö elött is van . Es ö veszi az enyemet es odaadna a masiknak.
Mit bizonyit ezzel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!