Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan nyomozgat utánam a csaj?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem vele, többször találkoztunk is. Imádtam őt, nagyon kedves, rendes, szép lány. Viszont az életembe visszaszambázott az exem és újra összejöttünk, ezért én se szó se beszéd töröltem és azóta nem írtam neki, a kérdéseire se válaszoltam. Az egyik barátommal is elkezdett ismerkedni és rám terelődött a szó és kifaggatta a barátom, hogy mi a helyzet velem, miért voselkedtem így! A lány végül minden infó birtokába jutott. De ez így elég beteges részéről nem?2019. szept. 22. 20:40
11/16 anonim válasza:
Te ignoráltad szó nélkül és azt sem tudta szerencsétlen, mi van. És ő a beteges, mert kíváncsi volt rá, mégis mivel érdemelte ki ezt.... Gratulálok!
Nem, nem az ő viselkedése beteges, hanem a tiéd!
12/16 anonim válasza:
Kettőtök közül te vagy itt a nem normális.
Átlépsz rajta, mint egy darab sz.. ron, aztán még te vagy felháborodva. Szánalmas gyökér módjára viselkedsz!
13/16 anonim válasza:
Hogy-hogy visszaszambázott az ex? És mégis miért nem mondtad meg ezt a lánynak? Féltél az extől és egyből tiltottál mindent? Vagy hogy volt ez? Elsőre érthetetlen miért nem írtad meg neki.. Úgy gondoltad tartalékba jó lesz majd feloldod a tiltást ha kell valamire? Mindenesetre inkább tőled beteges ez a viselkedés.
14/16 anonim válasza:
Az lenne a szép,ha az exed is kitenné a szűröd..
15/16 anonim válasza:
Én pofán is köpnélek!
Hamar kinyomoztam volna hol laksz. Nem azért mert kár érted, hanem mert egy gyáva féreg vagy!
16/16 anonim válasza:
Az én exem is egy gyáva szar mert mikor szakított több hónap együtt töltött idő után arra is gyáva volt hogy a szemembe nézzen.. telefonon keresztül dobott..úgy látszik manapság ebből a gyáva típusból van sok..ő a Facebookon a korábbi csajait szívecskézte..lájkolta a képeiket.. hát no comment..puhap..Cs az ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!