Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha nincs rajtam melltartó? Miért kell ezért veszekedni? Ti rajtatok van otthon is?
Nekem a szivacsos melltartón keresztül is látszik a mellbimbóm. Na akkor mit csináljak? Vágjam le?
Mondd meg neki, hogy törődjön a saját dolgával.
Jézusom...mindennek veszekedés a vége...persze mond neki, hogy törődjön a saját dolgával...ő meg kioktat.
Nagyon jók ezek a kapcsolatok de tényleg! Itt Senki nem való társas kapcsolatra.
Én alkalmasnak érzem magam arra, hogy eldöntsem: mikor és hol hordok melltartót, és mikor és hol nem?!
És alkalmasnak érzem magam továbbá arra is, hogy jól megválogassam a barátaimat; olyanokat, akik képesek tiszteletben tartani a döntéseimet!
Én különben ritkán hordok melltartót, csak ha nagyon szükséges. Így szeretem, és nem is érdekel más véleménye erről.
Te jo ég de amugy tényleg! Milyen tanácsok ezek “mond meg neki törődjön a maga dolgával, le lehet kopni, keres mást meg hasonlók”
Tudtommal egy párkapcsolat két emberből ál szoval a dolgaitok is közösek onnantól!!! Ha meg nem akarod hogy 1 szót is szóljon akkor keres 1 sima szex kapcsolatot!!!
De amugy a normális válaszok le lettek pontozva mig azok fel lettek amikben a fenti tanácsok hangzottak el.... -.- szánalmas!
Beszéljétek meg... am lényegtelen hogy mekkora a melled... vannak ilyen nagyon kényelmes sport melltartok amik még divatosak is....
Ja igen sport melltarto meg aludni is kényelmesebb benne ráadásul csak ott a párna résznél van olyan anyagból hogy ne látszódjon at...
De beszéljetek meg mindenképp miert zavarja stb...
De te x leg hogy ha nem akarod hogy bele szóljon az életedbe akkor ne legyél párkapcsolatba! Mert nincs olyan ember aki ne szólna bele a masik dolgába főleg párkapcsolatban...!
Kicsi ciciknél kényelmes lehet a sportmelltartó, de nagyoknál nem az. Legalábbis aminek a pántja nem normálisan, vállnál van, hanem ilyen X-es a hátulja, és nyakhoz közel van az egész. Az összenyomorítja a nagyobb melleket, beizzadnak, és olyan érzés, mintha egy sál bevágna a nyakadba.
Amúgy nem tudom, szerintem sokkal jobban mutogatás kategória, ha melltartóval felpolcolom, mintha melltartó nélkül bő felső alatt vannak. Ha a barátai nézték a mellét, akkor szerezni kell jobb barátokat. Lehet, hogy az utcán idegentől nem lehet elvárni az alap tiszteletet, de egy barát azért ne viselkedjen tapló módon.
"Ja igen sport melltarto meg aludni is kényelmesebb benne "
Jesszus! Jó hogy nem fűzőben aludni.
Nem. Egy pasinak SEMMI joga megmondani, hogy a barátnője mit vegyen fel.
Sportmelltartóban meg aludjon, akinek hat anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!