Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha nincs rajtam melltartó? Miért kell ezért veszekedni? Ti rajtatok van otthon is?
Ez esetben nem értem.
Amúgy értem, mert elég közönséges, ha átlátni a mellbimbóját valakinek, szúrja ki vele a másik szemét...meg olyan magánügy, mint a puni kinézete...
De itt szó nincs ilyenről
Nem kényszerítem semmire a barátnőmet.
De! Ahogy írták ha kidudorodik a mellbimbó az részemről intim, és személyes. Mint nagyjából a punci ahogy írták.
Az, hogy otthon ha ketten vagyunk az teljesen más, úgy öltözködik ahogy szeretne de mások között , vagy ha elmegyünk valahová jobban örülök ha van rajta.
Tény vannak olyan toppok amik szűkebbek szorosabbak és ott nem szükséges a melltartó.
Na igen ha ki dudorodik van ki latszik az teljesen mas ahogy a tevepata..! Sokan nem tom hogyan tudnak maszkalni tevepataban... 🧐😓😬😒
A lényeg ha kint al van akkor undoritó persze oke gondolom engem is bosszantana ha a barátnőm melltarto nepkul járna olyan ruhákban... szerintem csak parazik hogy valaki meg latja... beszéljetek meg normalisan de mentségemre szóljon en is gáznak érzem ha egy pólóban kint a cickoim valahogy ugy gaz az egész de pl strandon simán járkálok kivillantot csocsokkel 😅 szoval jah igy a városi és a strandon társadalmi etikett teljesen más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!