Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar csak szexelni? És én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar csak szexelni? És én most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon tetszik egy pasi már beszéltünk párszor, tegnap irkaltunk és meg kérdezte hogy at megyeke hozzá filmezni beszélgetni. Ő szerintem nem tudja hogy nekem tetszik tegnap nem mentem és ma megint írt hogy ma is mehetek ha akarok. Én akarok menni de félek nagyon mi lesz..

5 évvel idősebb tőlem

2019. szept. 22. 09:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Tudod, akinek egyszer megégette a száját a forró leves, utána a hideg vizet is megfújja.
2019. szept. 22. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 én értem. Csak nem hiszem, hogy a kérdező ebbe belegondolt, hogy mi lehet még, ha felmegy lakásra. És még azért is, mert megspórólhatja magának az egészet. Mert hiába kávézgat vele ezerszer is, ha csak egy lyukat lát benne. Ez nem fog változni.
2019. szept. 22. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

„ ...at megyeke hozzá filmezni beszélgetni"

Felnőtt embertől irtó nagy prosztóság így kezdeni egy kapcsolatot, ez kb gimnazista szint, de mivel nálad idősebb és a saját lakására hív, ezért erősebb szavakat is használhatnék.

Egy tanácsom van: NE menj fel hozzá, mert ha valamit belekever az italodba, akkor utána ott fogsz pucéran és védtelenül feküdni egy idegen lakásban bedzsinázva, lefilmezve, meggangbangelve, akármi... A mai világban érdemes óvatosnak lenni, semmit nem veszítesz ha az első randikat valami biztonságos helyre beszéled meg.

2019. szept. 22. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon viszket és nem bírsz magaddal, akkor menj.
2019. szept. 22. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
... és a gyökér pasik így jutnak szexhez...
2019. szept. 22. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Minőségi szex is az ilyen. Gyökér pasi gyökér csajjal. Van is mit irigyelni ezen... :D
2019. szept. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!