Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok olyan nővel, akinek eltávolították a méhét?
Elmennétek randira ilyen nővel, vagy alapból bele sem kezdenétek az ismerkedésbe?
Tegyük fel, hogy külsőre és belsőre is az esetetek.
Gyereke értelemszerűen nem lehet.
A méhszáját meghagyták, így szexuális értelemben teljesen olyan, mintha egy ilyen beavatkozáson át nem esett nővel történne az aktus.
Nem ezzel indítasz az első randin.
Ha úgy alakul, hogy szerelmesek lesztek és egyszer szóba jön a téma, akkor szerintem a kötelék erősebb. Gyerek "lehet" másképp is. Persze ehhez tényleg az kell, hogy őszintén szeressen a párod, ami ugye nem 2 perc alatt alakul ki. De semmiképp nem kell erről beszélni az ismerkedés fázisában. Ráér.
6-os. Szerintem pedig őszintének kell lenni a másikkal. Vagyis nem titkolhat el az ember egy ilyen dolgot.
Ha akkor mondom el, amikor a másik már belém szeretett, az elég számító dolog. Hisz akkor már nehezebben hagy ott a másik, még ha valóban azt is akarná. Mintha bebiztosítaná magát ezzel az ember...
Ha a szexet és az orgazmust nem befolyásolja, akkor nem zavar.
Gyereket úgy sem akarok.
Legalább lehet vele gumi nélkül szexelni :)
Szerintem meg ezzel inditani örulet . Tetszem ? Na , mert van egy kis bibi ...
volt egyszer egy ilyen elönytelen helyzetben levö emberek randija sorozat , a tévében , reális esetek .
Ült a nö es a ferfi a vendeglöben , vakrandi volt , akkor találkoztak tiz perce .... kijön a kaja , valtanak pár szót , amikor a nö befalja az elsö falatot , a ferfi rázendit : tudod , zacskó van a hasamon ( végbélrák miatt) mert ugye ö öszinte akart lenni .
Kerdem en : normalis igy viselkedni? Teljesen nem vlt aktualis a dolog még azt se tudta , ha a nönek egyaltalan bejön elöbb valamennyire .
Szóval ez a nagy öszinteség is várathat magára
Mert ha nem ismerek még valakit , es lehet nem is akarom , kár ilyen részletekkel terhelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!