Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is letudja így nyomni az önbecsülést az ilyen?
Figyelt kérdés
A párom haverjai leszóltak egy másik lányhoz képest a páromnak, és arra buzdították h menjen rá. A barátom ismeri, váltottak néhány szót a lánnyal vásárlás kapcsán. A közösségi oldalon követik egymást. Nem beszélnek, és nem kezdett ki a lánnyal. De nagyon zavar a dolog, mert tényleg szép a lány, bár tipikusan akihez kell pénz. Azóta eléggé nyomaszt a dolog, hogy mivan ha csak beéri velem a barátom? Hogy lehet tényleg neki is bejön? Olyan kevésnek érzem magam most, elég nyomasztó érzés. Mivel javíthatnék a hangulatomon vagy az önbizalmamom? Mind a két nemtől szívesen fogadok válaszokat, tanácsokat. Köszönöm:/2019. szept. 17. 02:00
1/5 anonim válasza:
Nekem az lohasztja le az önbecsülésemet, hogy állandóan, akár hova, számomra, az én szememben, magamhoz képest mindig jobb képűbb, helyesebb pasikkal látom a nőket. És nekem esélyem sincs, hogy valakivel együtt legyek, mert úgy is az lenne, hogy az összes ismerőse részéről menne a hiszti, hogy tudsz ilyen nyomorékkal lenni mint ez, mikor van tőle jobb. A te helyzeted ehhez képest fika.
2/5 anonim válasza:
Mondanám neked most, hogy kismilliószor többet ér egy olyan nő, aki emberileg teljesen 100%, mint egy kirakatbaba.
De hát ez én vagyok.
Gondolom a párod haverjai éretlen kis gyökerek, akik élvezik, ha generálják a feszkót.
Ha a párod normális, akkor szépen leépíti őket.
Velem kb ugyanezt csinálták a barátnőm barátnői.
3/5 anonim válasza:
Engem itt az jobban zavarna, hogy a nyomi párod nyomi haverjai ezt megtehetik. Ha az ilyet elnézi, vagy elfogadja a párod, akkor légy benne biztos, hogy semennyire nem számítasz neki.
4/5 anonim válasza:
Ha a párod a haverjaira hallgat,akkor nem érdemel meg téged.
5/5 anonim válasza:
Ne legyél már hülye!
A párod haverjai baromi alacsony szinten vannak. Mondjuk madarat tolláról, embert barátjáról kérdés hogy a te szerelmed is ez a kategória-e... mert ha igen, nem csodálom, ha aggódsz. Ha viszont ez a szint... akkor neked ez elég?
Megfordítanám kicsit, nem inkább a párodnak rezeg a léc, mintsem neked? Én a helyedben ezen gondolkoznék el. (ennyit az önbizalomról - példa, hogy kéne vélekedned, ha lenne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!