Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen miért ilyen a barátnőm? ( LÁNYOK, fiúk légyszíves)
Figyelt kérdés
Akár hányszor kicsit oda bújnék a barátnőmhöz vagy átölelném kicsit megpuszilnám állandóan ellök magától, hogy én hagyjam békén mert ő nem szereti aztán elkezd nyávogni. Meg amugyis milyen kapcsolat az olyan, hogy nem lehet hozzá érni a másikhoz. De viszont ha kicsit össze kapunk mert megmerem neki mondani a véleményemet akkor bezzeg oda tud jönni hozzám hízelegni vagy ha a boltba vagyunk és kell neki valami. A másik meg az akár hányszor a városban is kint vagyok elég sokszor azt látom, hogy a lányok hogy örülnek neki, hogy a barátjuk oda búj hozzá vagy átöleli és meg puszilja olyankor csak elmosolyognak rajta és hozzá bújnak a barátjukhoz. Meg amugyis tudtommal meg a lányok szeretik, hogyha a barátjuk olyan, hogy néha oda bújnak hozzájuk és ilyeneket csinálnak.Ez meg (?) az én barátnőm? Néha olyan bun#ó tud lenni az emberrel, hogy az hihetetlen a másikat ellöki magától a kutyája meg persze oda mehet. (: - "jaj kis kutyám gyere csak ide feküdj ide mellém"). Amúgy néha akkora egy bun##ó tud lenni velem csak nem tudom miért. De hogyha valami kell neki akkor meg hisztérikázik...2019. szept. 15. 20:11
11/12 Savlekotő válasza:
Ha ennyire nem működik és neki mindent neked meg semmit csak jo ha vásárolsz neki,és már neked se esik jól puncsolni és alapból a kutya után vagy a párodnál,hagyd el..
12/12 anonim válasza:
Sosem értettem azokat, akik folyton panaszkodnak a párjukra, mégis vele vannak. Gondolom se közös gyerek, se közös hitel. Akkor minek vagy vele, ha ennyire rossz? Mondhatnám, hogy úgy bánik veled, mint a kutyával, de úgy tűnik, a kutyával is jobban bánik. Te meg ezt eltűröd. Nem csodálom, hogy nem tisztel, ha mindenért kuncsorogsz neki, ő szarok rá, de meg elfogadod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!