Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lányt aranyosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lányt aranyosnak neveztek, azt külsőre, vagy belsőre értitek?

Figyelt kérdés

Tehát melyikre használjátok gyakrabban?

Milyennek képzeltek egy aranyos lányt külsőre, belsőre?

2019. szept. 15. 09:27
1 2
 11/13 Rockarc ***** válasza:
29%

Ez fogos kerdes, mert a legtobben nincsenek tisztaban a szavak erejevel. Legtobbszor szerintem pozitivnak szanjak, de tudatalatti szinten egy degradalo jelzo, ami a koztetek levo hierarchira utal.

Akire mondjak az aranyos szot, az a visszahuzodo, felenk, elpirulos lany, es azert imponal, mert kislanyos es konnyen elnyomhato es kihasznalhato. Ezert szoktak a nok felkapni a vizet, ha ilyet mondanak rajuk. Ha erre pozitivan reagalasz, akkor jo esellyel egy narcisztikus ferfit fogsz kapni jutalmul, aki boknak csomagolva teszteli, hogy meddig mehet el. Nem mellesleg pedig probalja benned megerositeni ezt a tulajdonsagot.

43F

2019. szept. 15. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:
21%
Általában a belsőre értem, de számomra nem negatív jelző. (Itt most az első kommentelőre gondolok)
2019. szept. 15. 16:31
 13/13 Zsoltmester ***** válasza:
50%
Ezt sose értettem miért mondja egy pasi egy csajra hogy aranyos,mert nagymamám pl aranyos volt mégse akartam sose megdugni. Általában azt jelenti,hogy dugható...
2019. szept. 16. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!