Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi szeretne magának egy kapcarogyot?
Tegnap volt egy magyar sorozatban. A lány : Kapcarongy akarok lenni! Sosem akartál egy kapcarongyot?
Fiú: Mi az a kapcarongy? Lány: Amikor szükséged van rám hívsz, amikor nincs eldobsz, mint egy kapcarongyot.
Pedig vannak olyan nők akik szeretik ha alázzák, csúnyán beszéknek velük, kihasználják őket mint egy szexrabszolgát.
Egy ilyen szerepjátékban én is benne lennék😃
F
#11 Sajnos.
Ha reklám van én kapcsolok a következő csatornára, így találtam rá erre a színvonalas sorozatra.
Két férfi egy teremben (Mucsi Lajos az egyik)
- Ez mi?
- Egy kard.
- Ez mi?
- Egy belező kés.
(Az érdeklődő rámutat a tárgyakat tartó...)
- Ez mi?
- (bambán néz)
- Ezt még gyakorolni kell János! Ideges?
- Kollektívában dolgoztam, íróasztalom is volt.
- Hozzak egy íróasztalt?
(János lelkesen tanult és már mesélni is tud a kard, belező kés, bárd eredetéről. Éppen táplálkozik, amikor egy látogató betér az épületbe, ám az oktató mellé egy nő is csapódik, aki kiejti a szót "közmunka keretében". János felpattan a székből a vendéghez fordul
- Tudja ez a belezőkés, az ott meg egy XVII-ik században készült bárd
- Ne zaklasson már!
Jánosnál elszakad a cérna, tőr, zúz, borít. A vendég ijedten elhagyja a helységet. János olyanokat kiabál: "megalázó,közmunka,"
Amikor elfogy a felborítani való tárgy, csak annyit mond az oktatójának, hogy
- Néhány nap szabit szeretnék kivenni.
Ezután jött a hölgy jelenet, aki kapcarongy akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!