Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell alkalmi kapcsolatot letrehozni hogy ne legyen nekem alázo?
Nincs baratom regota es ugy döntöttem addig bele megyek alkalmikba. Illetve belemennék csak mert nem tudom hogy kell ezt.
Azok a sracok akik alkalmit keresnek ugyanis olyanok hogy nem udvarolnak, de még csak nem is kezdeményeznek, azt várják hogy en magamtol a semmitöl majd ràjuk vetem magam, (netes idegenre hat persze),igy kialakul egy patt helyzet.hogy en nem tudok lépni (en nem fogpk lesmarolni egy idegent az biztos, de ölelgetni sem), de ö meg nem lép.
Eljönnenek ugye velem programra vagy valami de kb az is ugy nezne ki hogy en hivogatom ö meg kegyesen eljön holott semmi kedve hozza.
Beszelgetni sem lehet mert nem erdekli mi van velem ez latszik, tökmindegy hogy tanulok dolgozok e vagy tanar vagyok vagy kukàs, lesz.rja mint mindent. Magukrol nem beszelnek csak tömondatokban. Dolgoztam. Ennyi volt a napja es helo.
Szoval olyan tre hogy talalkozunk beszelgetni sem tudunk semmit nem kezdemenyez doszt mindegy neki hogy hetente vagy kethavonta talalkozunk, de azert ha akarom felvisz magahoz. Es itt kezdödne az hogy nekem full alàzo lenne ha vadidegenhez aki ennyire "fa", ennyire nem erdeklem (nem veletlen CSAK alkalmit keresnek)csak ugy felmennék szexre. Volt aki kerdezte is hogy szex utan ugye nem maradnék nala.
Vagy könyveljem el hogy maradjak kenyszerapàca?
Nem vagyok ronda mielött ez vetödne fel. Csak felnött nö.
Milyen korosztállyal ismerkedsz. A leírásod alapján inkább fiatalokkal.
Beszélgess idősebb férfiakkal is, hátha kialakul szimpátia benned irányukban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!