Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a csajoktól, ha kezdeményeznek is bunkózom velük, pedig szeretnék kapcsolatot, de bajok vannak a személyiségemmel, esetlen félős, teszetosza vagyok. Hogyan változzak meg?
Gyakorlással. Keresd a csajok társaságát, beszélgess velük, ha épp úgy adódik, kérj tőlük segítséget vagy segíts nekik te. Ne arra gondolj, hogy vajon most ők mit gondolnak, vagy hogy hú de ciki az, hogy most én odamentem és váltottam velük 1-2-100 szót. Egyáltalán nem ciki.
Kezdetnek az is elég lehet, ha mondjuk kinyitod egy nőnek az ajtót valahol (ahol még nem automata ajtók vannak... :)))) ). Vagy megkérdezel egy csajt egy szupermarketben, hogy tudja-e, hogy merre vannak a... mittomén... a tortagyertyák. :) Vagy ha szoktál rendszeresen tömegközlekedni, olyan fülkébe ülsz a vonaton, ahol csajok vannak. Vagy átadod a helyed. És ne csak a neked már száz méterről is tetsző nőkkel viselkedj így, hanem mindenkivel. Egyrészt nem tudhatod, hogy kinek tetszel meg közben, másrészt közvetlenebb leszel, és egy idő után elmúlnak a gátlásaid, ha így teszel.
És eszedbe ne jusson, hogy ők biztosan azt hiszik, hogy te most nyomulni akarsz.
Hajrá! Menni fog! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!