Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyakran kezdeményeznek nálam nem igazán jó nők, az mit jelent?
Nem sértegetni vagy lenézni akarom őket, volt már olyan is köztük, aki nekem bejött, annyi, hogy olyan nőkről van szó, akik a legtöbb férfinak nem szoktak tetszeni.
Ez azt jelentheti, hogy nem vagyok jó pasi, és valószínűleg azt gondolják, "legalább nála lesz esélyem", vagy a kevésbé jó nők se a rond férfiakra hajtanak, tehát ha ők kezdeményeznek, az is jelezheti, hogy nincs velem gond ilyen téren?
Bár én nő vagyok, nálam anno egy rettentően kövér és hát...igénytelen taxisofőr próbálkozott be.
Akkor jártam rendszeresen sportolni, és nagyon vigyáztam a külsőmre, barátom is volt.
Igazából irigyeltem az önbizalmát és hogy nem szarozik.
De hogy megvigasztaljalak, már írtam itt, hogy több olyan nőismerősöm van, akik rettentően el vannak tájolva a külsejüket illetően és jóval helyesebb férfiaknál is bepróbálkoznak.
Tehát ez nem jelent semmit, csak azt kb amit az első ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!