Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kértetek már olyat a párotoktó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kértetek már olyat a párotoktól, hogy tiltsa le az exeit?

Figyelt kérdés
Baromira zavar, hogy az ismerősei között vannak. Megkérhetem rá, hogy tiltsa le őket?
2019. szept. 9. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem kérnék ilyet mert nem vagyok valami féltékenykedő elmebeteg. Undorító.
2019. szept. 9. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyet nem kérhetnék tőle, csak felesleges balhé lenne belőle, és olyan problémákat kreálnék ezáltal, akik jelenleg nincsenek a kapcsolatban. Emiatt biztosan frusztrálttá válna, egy-egy veszekedésnél a fejemhez vágná, hogy még ebbe is beleszólok, stb. Pedig néha beszélnek az egyikkel, és ilyenkor én meg kicsit inkább vicces stílusban próbálom jelezni, ha mondjuk túl sokat mosolyog közben, és ez nekem nem tetszik. Szerencsére a csaj külföldön él, ezért attól nem igazán tartok, hogy bármi komoly történik, egy ilyen utat meg azért nem lenne olyan egyszerű megszervezni úgy, hogy senki ne tudjon róla előtte.
2019. szept. 9. 19:40
 13/13 LazyJones ***** válasza:
100%
Aki kérte, nem maradt a barátnőm, én sem kértem soha mástól ilyet. Az ő dolga, kikkel beszélget és miről, ahogyan az is, milyen okkal, milyen viszonyban zárta le az előző kapcsolatát. Ismertem olyat, aki évekig jóban volt szakítás után az exével, őt milyen jogon vagy alapon kellett volna eltiltani egy barátjától csak azért, mert korábban együtt voltak?
2019. szept. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!