Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a barátnőm szülinapjára?
Holnap lesz a barátnőm szülinapja, és bár már sokat gondolkodtam mi legyen, mégsem tudom eldönteni.
Sokan írják más kérdések alatt, hogy legyek kreatív, meg valamit készítsek neki, de az ilyen tanácsokkal nem sokat érek.
Ugyanakkor nem tudok semmi olyasmit venni neki, ami nem tömeg cikk.
Kicsivel több mint 3 hónapja vagyunk együtt, sajnos a pénztárcám sem feneketlen, így arany dolgokat megint csak nem engedhetek meg.
Soha nem voltam jó ajándék vásárlásban, ettől mindig is féltem, hogy ha lesz barátnőm akkor akárhogy ismerem, nincs semmi ötletem, hogy mit vehessek.
Mindenképp valami tartósat vegyek (ruha például) vagy virág, szépítkezési dolgok nem túl előnyösek?
Hobbija különösebben nincs, mindene megvan (nem szegények). Nem igazán tudom mitévő legyek, szinte hetek óta ezen gondolkodom, és már holnap itt van, de még semmire nem jutottam...
Szerintem vegyél neki egy ajándékkártyát rossamnnban, dm-ben, azért minden nő él-hal. 5000 Ft ból már tud mit kezdeni. Ehhez az utalványhoz adnak borítékot is, szóval nem néz ki úgy hogy "nesze itt egy kupon".
Mellé meg vegyél kísérőnek egy finom desszertet vagy bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!