Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki el tudja viselni, ha egy pasi tutyi-mutyi?
Hát... Tudod hogy van ez - ez is egy túlélési taktika. Ha tudod hogy veszítesz nem mész bele felesleges harcokba. Én is kerülöm az automatikus vereséggel járó dolgokat, bár én azért tudok beszélni másokkal, csak a különösen veszélyes karaktereket kerülöm el, mint bicskás kisebbség, randalírozó kopaszok stb.
Nem tudom hogyan lehet valaki ilyen nagyon keménykedős-fajta. Szerintem ez meggondolatlanság, ostobaság.
Persze, hogy van.
Ezek az anyáskodó típusok.
Mindenki kapásból mondaná a karakán, irányító típust is, de az igazság az, hogy az ilyen típusú nők idővel idegbajt kapnának egy állandó irányításra szoruló embertől. Tudod, akit neked kell megetetni is és a száját megtörölni. Vagy megkérdezni tőle, hogy kell e paiikélni, majd bekíséred a budiba....
Teljesen kiborulok az ilyenektől.
Ők viszont szeretnek engem, és az a durva, hogy még akkor is, mikor már szét vannak esve az állandó kritizálásomtól.Ragaszkodnak mindvégig.Mindegyikkel én szakítottam, mert már nem bírtam elviselni.Valóban vonzódnak a hatàrozott nőkhöz, de nem minden határozott nő anyáskodó.Én pl nem.Olyan férfira vágyom, aki egy fokkal még határozottabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!