Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy férfi hátsó szándék nelkül akar találkozgatni?
Figyelt kérdés
Tehát például csak barátkozni akar, és nem megfektetni előbb utóbb.2019. szept. 8. 09:41
11/18 anonim válasza:
Azért ez így kissé binárisan van megfogalmazva. Nemcsak a barátság meg a megfektetés létezik. Lehet "hátsó szándék" úgy is, hogy az ember komolyat akar.
12/18 anonim válasza:
Igen, lehetséges. De érdemes arra törekedni, hogy a, elérhető maradj az ismerőseidnek; b, frekventált helyen találkozzatok, ahol mások is vannak; c, bízz az ösztöneidben, és ha gázt érzel, akkor tipli.
13/18 anonim válasza:
"Férfiként csak tudom már!"
A férfiak szintén különbözők, ahogy a nők is. Ti vagytok azok, akik szerint "A NŐK" ?
Aha, szóval szerintetek a férfiak is " A FÉRFIAK"
Hajaj.. És még mi mindenben ugyanolyan az összes férfi szerinted mint te?
14/18 anonim válasza:
Persze, hogy létezik.
Sőt, még fiúkkal is szoktam beszélgetni, őket aztán már főleg nem akarnám megdugni.
Szerintem kb ott kezdődik a férfikor, amikor nem egy P*nát látsz a nőből.
15/18 anonim válasza:
Ha régi barátság lenne, akkor mondanám, hogy létezik.
Hány évesek?
Felnőtteknél, akik idősebben kezdenek "barátkozni", ott előbb-utóbb úgyis minimum dugás lesz.
16/18 anonim válasza:
Annyira vicces, mikor az önmaguktól elszállt csajok azt hiszik, aranyból van a puncijuk, és minden férfi csakis AZT akarja...
17/18 anonim válasza:
Szia másik 73%! Ezt a férfiak szokták inkább forszírozni, hogy sajnos nincsen barátság. Szerintem nők sokszor örülnének neki. Annyi mindenről lehet beszélni még a szaporodáson kívül. Annyi érdekes dolog van a világban. Azon kívül az ember jó esetben 1 emberre tekint párjaként. Kár lenne az összes többi gondolatait figyelmen kívül hagyni.
18/18 anonim válasza:
Az ismerkedés mióta "hátsó szándék"?? A barátkozás és a megfektetés között azért van még pár kategória, pl. komoly, hosszútávú kapcsolatot keres, és ezért elhív egy normális randira. Nem értem, ezzel mi a probléma, miért "hátsó szándék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!