Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan pasival aki a huszas évei nagyrészét végigvedelte,27 évesen jutott el egyáltalán arra a szintre hogy tud már úgy létezni hogy nem kell mindennap berúgnia?
Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 23:02
21/24 anonim válasza:
Semmilyen függővel nem kezdenék semmit, még egy beszélgetést sem.
22/24 anonim válasza:
Én férfi vagyok de nem ajánlanám a lányomnak.az alkoholista agyilag már leépült a lányom ferje ne legyen már ilyen.
Van ex alkoholista beosztottam nem is egy nem isznak.tenyleg nem van aki 6 éve van a cégnél de szellemileg meglátszik rajta . Az ex drogos is ezért lenne kizáró ok.
23/24 anonim válasza:
Én nem,mert ott van a félsz,hogy bármikor újrakezdheti.
24/24 anonim válasza:
Kizáró ok. Bár önmagában az is, hogy szociopata vagy vagy olyan tendenciákat mutatsz. Volt már egy ilyen haver-barátom, szörnyen manipulatívak, hazudoznak , nincs lelkiismeretük vagy gyenge és nagyon ellentmondásosak. Ezen kívül kiszámíthatatlanok, sok esetben megbízhatatlanok és énközpontúak. Az egyik legrosszabb "személyiségtípus", bár a pszichológia személyiségzavarként tekint rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!