Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértődnél ha egy minőségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődnél ha egy minőségi vibrátort kapnál ajándékba a pasidtól születésnapra?

Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sértődnék meg.A humoros oldaláról nézném a dolgot.
2019. szept. 7. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
12%

Rohognek de nem tetszene.

Szulinapjara műnőt kapna.

2019. szept. 7. 13:14
 13/15 egytitokzatoslány ***** válasza:
100%
Már régóta ki akarom próbálni és jó lenne ha kapnék ilyet. Eleve nem mindig van idő vagy hely hozzá hogy csináljuk szóval néha jó lenne ha ott volna nekem.
2019. szept. 7. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Megsértődnék, igen. Mégis mi a f4szt kezdjek egy vibrátorral?
2019. szept. 7. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Én kedvelem a vibrátoros együttléteket, de ne a születésnapomra adja, esetleg valentin napra, ha tartjátok vagy csak úgy fűszerezni a kapcsolatot.
2019. szept. 7. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!