Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mennünk a születésnapra?
23 éves vagyok, két gyermekkel. Van egy barátom, akinek van egy kisfia.
Ên nem látok benne ellenfelet, szerintem az apjár szüksége van a gyerkőcnek meg amúgy is egy igazán klassz kissrác.
Most volt a szülinapja a gyereknek, ami szombaton lesz megtartva a mamájánál (a barátom anyukájánál).
A barátom ma hozta fel, amikor este hazajött. Egyértelműen az anyja nem látna minket szívessen, mert én cigány vagyok. A gyerekeim szerinte neveletlenek (hangosak) és ő nem akar gyerekzsivajt az unokája születésnapján.
Én nem szeretnék menni, de a barátom azt akarja, hogy menjünk. Mivel ma hozta fel, időm sem volt átgondolni, milyen ellenérvet hozzak fel.
Nem vagyok veszekedős, inkább magamnakvaló, visszahúzódó típus vagyok.
Dolgozok, a sulit kijártam, a gyerekeim tiszták (amennyire egy gyerek tiszta lehet, ha pl játszik), de ő egy találkozás alapján elítél, leírt minket.
Nem akarok elmenni és hiába mondja a barátom, hogy kiáll értünk, nem érzem úgy, hogy ott lenne a helyünk.
Nem szeretném megbántani, hiszen a fiával semmi bajom, szeretném, ha minden jól alakulna. Viszont nem tudom, ezt hogyan tudnám jól megoldani.
A fia napja, nem szeretném, ha én rontanám el...a gyerekeimmel. Az anyja kötekedő (ezt nem én találtam ki, más mondta), neki senki sem elég jó.
Itthon kellene maradnunk, ugye?
Persze Ő menjen, hiszen a fia. Eszemben sincs visszatartani. Nem vagyunk összenőve. Csak mi, a gyerekekkel hárman kellene, hogy valami jó indokkal itthon maradjunk.
Ti mit tennétek? Mit tehetnék?
Egyből mondtam neki, de ő együtt akar menni. Az érveim viszont kevésnek bizonyultak. Csak azt tudtam felhozni, hogy ez a fia napja lesz és ha az anyja nem akarja, hogy ottlegyünk, akkor nincs ott helyünk. Mondtam, hogy nem szeretnék veszekedni (nem is szoktam, így nem is tudok igazán, konfliktuskerülő vagyok, ami nem jó), ezen a napon nem is tehetnénk meg.
Azt mondta kiáll mellettünk, én viszont kihagynám, hogy adódjon olyan, amikor ki kell állnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!