Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy férfi pl. az öccsének nem, de nekem odaadja az autóját?
Figyelt kérdés
Egy haveromról van szó, az öccse jobb vezető mint én, de hisztizések után adja oda neki a kulcsot. A legjobb barátjának is kb. 5 percre adta oda aztán kérte is vissza.Nekem csak úgy felajánlotta,hogy menjek vele, már többször is. (persze úgy hogy mellettem van). Új,drága sportkocsiról van szó, azért félti ennyire.
Egyáltalán jelent valamit?
Nekem van párom.
2019. szept. 7. 08:19
1/5 anonim válasza:
Bízik benned. Milyen kocsiról van szó?
2/5 A kérdező kommentje:
Egy kétéves A6-os Audi.
2019. szept. 7. 08:23
3/5 anonim válasza:
Az A6 nem sportkocsi, a két év nem új. De mivel ezt akarod hallani: igen, szerelmes beléd.
4/5 anonim válasza:
Villogni akar előtted az autójával - már azt is elhitette, hogy egy A6-os sportkocsi. Jó eséllyel bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!