Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi tudtára tudja adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi tudtára tudja adni a nézésével, hogy bejön neki a nő?

Figyelt kérdés
Találkoztam valakival futólag és annyira nézett rám, hogy nem tudom hova tenni. Csak így nézett és láttam, hogy még utána is. Azt éreztem bejövök neki.
2019. szept. 6. 14:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem az alakomat hanem az arcom nézte sokáig. Nekem sem közömbös. Nagyon kevés ember tetszett igazán életem során, de ő köztük van.
2019. szept. 6. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
.
2019. szept. 6. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok de azokat szokatam általában nézni, akik valamiért tetszenek.

De eddig még nem volt egyszerre nézztük volna egymást, vagy engem néztek, vagy én néztem.

És látod még vagy ez csak ilyen után elkapott pillanat volt? :)

2019. szept. 6. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is így szoktam felvenni a kapcsolatot, volt, hogy sikerült:). Esetleg nem én voltam az esetedben?
2019. szept. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!