Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők csak azokkal a férfiakkal fekszenek le, akiken feltudnak emelkedni anyagilag és egzisztenciàlisan?
Magadat sem ismered te szerencsétlen, nem hogy engem :DD
Nevetségessé teszed magad, csak mondom, de ha neked ez jó :)
18:22
Nem fogja fel, mert beteg, és emellé nincs semmi betegség-tudata. A legrosszabb fajta.
De mivel nekem nem tud ártani és szerencsére innen másnak se, hiába próbálkozik vele a színfalak mögött, így csak röhögök azon, ahogy mindig lejáratja magát. Pont, ahogy írod. :)
Viccesek vagytok, ha egyáltalán különállóak nickek vagytok....
A tényeken ez nem változtat. Alaptalan sértegetés helyett nézzetek ki az utcára. Szóljatok ennek a romlott női típusnak, hogy változzon meg és bizonyítsa be, hogy nem anyagias érdekember, ha normális nő. Utána gyere/gyertek vissza.
Igen. Láttál már igazán szép nőt átlag pasival?
Volt egy egyetemista munkatársnőm, aki tipikusan olyan nő volt, hogy MINDEN pasi megnézte. Ő is tudta magáról, hogy szép. Szerencsém volt, mert én közelebb tudtam hozzá kerülni, mint az átlag pasi, de most nem ez a lényeg.
Tudod milyen pasikkal járt? Az akkori pasija Olaszországba vitte nyaralni, meg drága cuccot vett neki. Az azelőtti, akivel randizott, egy gazdag 40-es volt, a korábbi pasija meg valamelyik focista volt.
Ha azt hiszed, hogy ezekben van kivétel, tévedsz. Akinek nincs egtisztenciája annak esélye sincs. Kivéve akkor, ha a pasi vérprofi a csajozásban, és fel tud az ilyen nők által emelkedni. Erre azonban az egzisztencia nélküli pasik kb. 3%-a képes.
Gratulálok!
Erősíted azt a tényt, hogy ezek a nők velejéig romlott emberek.
Kérdező!
Én ezt nem állítottam, ne forgasd ki a szavaimat. Az említett lány nagyon is emberséges volt akkor is, amikor többször megszivattam. Még akkor is ő próbált jó fej lenni velem, pedig én voltam a bunkó. A végén persze csinált egy durva dolgot, de az az én tetteimre volt reakció.
A magam részéről nagyon örülök, hogy szereztem tapasztalatot egy ilyen nővel.
Nem mindenki tud tapasztalatot szerezni "ilyen" nővel.
Nincs akkora szerencse. Ott vannak , ahol a pénz van.
Barátom. Ha 500 ezer forintért dolgozol, az nem kérdés, hogy nem átlagfizetéssel bírsz, még budapesten sem(ha oda tartozol).
Hogy mit ejtettél rabul, azt nem tudom, de ha nem annyit keresnél mint most, megnézhetnénk mit írsz. Ha a lélek rabul ejtésén múlna a szép nő kitárulkozása, már nem bírnám levakarni őket magamról. Sallang amiket írsz.
Nézz körül a véleményed előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!