Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha egy csaj látványosan kelleti magát a férjemnek?

Figyelt kérdés

Sajnos évekkel ezelőtt volt köztük egy pár alkalmas szexuális együttlét, ami után a csaj járni akart a férjemmel (akkor még persze nem volt a férjem, nem is ismertük egymást ) de ő elküldte.

A férjem csoportos edzéseket tart, ahova én is járok meg ez a lány is..

Szerintem a nők tudják mire gondolok amikor azt mondom folyamatosan kelleti magát, a nézése, néha azok az értelmetlen beszólások, kérdések amiket csak azért tesz fel, hogy felhívja magára a figyelmet.

De sajnos nem szólhatok be, mert igazság szerint semmi olyan jellegű dolgot nem mond ami miatt lehetne szólni, de én érzem hogy valami nem oké!

És persze nem akarok féltékeny hisztit sem csinálni, mert valószínűleg ez a férjem előtt nem olyan egyértelműen látványos mint előttem, de egész egyszerűen teljesen lerontja a hangulatom minden egyes alkalommal.

Ne értsétek félre nem tartom többre magamnál, ami aggaszt, hogy már volt köztük egy s más, és nem érzem biztonságosnak hogy folyton ott van és még ilyen rejtetten nyomul is.

Ti mit tennétek a helyemben?

2019. szept. 3. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

HA nem kellett neki kapcsolatra, akkor fölösleges is lenne emiatt a férjeddel drámáznod.. Persze érthető, hogy zavar, de ne adj teret neki, főleg ha amúgy tényleg jó a házasságotok. Akkor minek ezen feszkózni?

Nekem akkor volt hasonló szitu, amikor összejöttem a párommal anno.. Ugyanígy volt egy csaj, akivel kavart, a csaj többet is akart volna tőle.

Akkor voltam ott először az ő társaságukban, na most a csaj az engem végig fúrt mint kiderült, már nekem is célozgatott, csak nekem le sem esett egy ideig, annyira gyenge volt (:D), csa miután már az ő kanja is szólt bent, hogy összeszólalkozott a csaja az én barátommal..

Nem folytam bele egyáltalán, sőt, bele sem mentem az egészbe, pláne nem csináltam mindenki előtt jelenetet. A többiek bírtak, kedves voltam, sőt, még a végén ugyanúgy odamentem ehhez a csajhoz és tőle is kedvesen elköszöntem stb. Ennyi.

Az le is jött mikor eljöttem, hogy biztosan hülyén is érzi magát emiatt, hogy balhézott is, ugyanis nagyon jött felém és a többiek felé, hogy kitől kérjen bocsánatot, kit bántott még meg..

Tudtam, hogy ez nekem szólt, nem másnak, de nem is mondtam semmit. ;)

Szóval külső tényezőkkel nem kell foglalkozni, én is hagytam hogy a párom rendezze le, cicaharcokba meg nem megyek bele fölöslegesen. - És így nem is tud veled mit kezdeni.

2019. szept. 6. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan hogy pl a munkatarsam szoszerint fogdosta sajat magàt a pàrom elött, jelezve hogy mit akarna töle, az volt a szerencsem csak hogy a parom a mellette allo ferjere(!)koncentralt es nem reagalta le sehogy azaz eszre sem vette

Mikor meseltem a paromnak (kivancsi voltam a reakciojara mi lett volna),azt mondta lehet érthetö mert lehet a ferje kevés neki.

Mellesleg en speciel nem tudom megérteni "szegenyt". Es a munkaban meg ugyanugy kedves cuki velem mint mindig mint valami joakaro.

De nem egy ilyen van akàr bnök is/de anyukàk is, hogy az orrom elött neki àllnak nyomulni a paromra, az teljesen reszletkerdes hogy mindenki kapcsolatban van, mit szamit az.

Eddig tenyleg tehetetlennek erzem magam, azaz tenyleg màk hogy a pàrom nem veszi a lapot. Mert ha venné az nagyon alàzo lenne nekem.

2019. szept. 6. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!