Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza utasított valaki de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza utasított valaki de hiányzik, ráirjak vagy nem kellene?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja nem beszéltünk kb
2019. szept. 2. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

Kérem a lepontozásom!!!!!!!

Még is , kérdező??!! Te ennyire befolyásolható vagy, hogy ha azt mondja itt a többség, hogy ne írj rá, akkor nem írsz rá????!!!!

Ha azt mondják, hogy ugorj a kútba, akkor tényleg bele is ugrassz???!! minden szó nélkül????!!!!

Vad idegeneknek?????!!!!

Jesszus! Akkor maradj csak egyedül és nyalogasd csak a sebeidet!!!! Közben meg lehet, hogy most hagyod elúszni a boldogságod az ilyen károgók végett!!!

Igen is, nyugodtan írj rá!!!

Nincs benne semmi, hogy ha rá írsz ! Legalább megtudod hogy merre hogyan tovább és biztosra tudod venni, hogy van e esélyed vagy sem! Annak ellenére, hogy akkor elutasított, lehet hogy most lenne esélyed! Nem tudhatjuk miért történt az elutasítás valódi okát!

Ezért van annyi single fiatal, mivel hagyják elúszni a boldogságot és nem tesznek semmit sem annak érdekében, hogy ne így legyen!

Ne hallgass az idiótákra!

Tegyél azért, hogy boldog legyél!!!!

Max nem sikerül. És? Akkor mi van?? Semmi! Léphetsz tovább! Nyugodt szívvel, tiszta lappal kezdheted magad belevágni a felejtés és a további keresésbe! De legalább tudod, hogy mindent megtettél annak érdekében, hogy megadd a lehetséges boldogságnak az esélyt! Ennek tudatában már is könnyebben menne a magadban lévő lezárás!

Sok sikert!

2019. szept. 2. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Még szerencse,hogy itt mindenki hülye,de a 11# es válaszoló megjelent mint egy messiás és megmondta,hogyha valaki elutasít ,de elkezded zaklatni akkor majd teljesül a lámúúr. Veszélyes is az,ha valaki bolond és elkezdi ezz reklámozni.
2019. szept. 2. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy...engem marhára zavart,mikor valaki,akit elutasítottam 1-2 havonta megjelent..azért utasítottam el,mert nem akartam tőle semmit. Persze,ha neked könnyebb úgy írj neki,csináltam már én is ilyet. Csak elképesztő szar érzés volt,hogy ráírtam,reméltem a dologtól valamit..aztán mi lett belőle? Egy kis beszélgetés..majd továbbra is le se sz*rt az illető. Nekem meg rosszabb lett,mint volt. Amikor meg a másik oldalra kerültem és nekem irogatott így valaki,abszolút leesett,hogy baromi kínos volt úgy írni neki,hogy tisztában voltam vele,hogy ő nem akarja. Az a helyzet,hogy miután ő utasított vissza, keresett volna,ha meggondolja magát.
2019. szept. 3. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd.
2019. szept. 3. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!