Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, milyen a jó csaj külsőre?
Izmos? Olvastam itt Rubint Rékáról a pasik hozzászólásait, senkinek sem tetszett, mert nagyon izmos.
Akkor minek szenvedjünk? Mennyire legyen egy jó csaj izmos? Mert gondolom a puhány test, hiába vékony, azért nem tetszik, nem?
Ruhában jól nézek ki, vékony vagyok, van derekam és cicim is. De bikiniben már nem tetszem magamnak, itt jobban előjönnek a hibák, nem vagyok túl izmos, és full zsírmentes, szálkás sem.
Ja, és csak 160 cm vagyok, amit tökre utálok. A magas (180cm) pasikat ez zavar?
Szóval milyen egy jó csaj?
Nekem pl ilyen jön be totál, kicsit több husi nyugodtan lehet rajta, és felsőtájon is ha több van, nem gáz :D
Legyen olyan kis húsos. Nem kövér!
A húsos nálam ezeket jelenti:
Hülyeség, hogy csak a rohadtnagymellű, rohadtasovány nők kellenek a férfiaknak. Hány százalék ilyen? 10? 20? Akkor a többi csaj egyedül van?
Ha kb. ennyi, vagy egy kicsit több szeretgethető háj van rajtuk, akkor az a legjobb számomra. Plusz: A műnők nem olyan jók az ágyban, mert annyira el vannak telve maguktól, hogy azt hiszik elég az, ha rájuk nézünk, és kész.
Nos, én igazából legjobban a vékony, egyáltalán nem izmos, alacsony(160-165cm körüli), eredetileg szőke nőket szeretem. Bár az sem zavaró tényező, ha festi a haját, vagy ha más színű. A szeme lehet bármilyen színű, csak fogjon meg :)
Rágugliztam gyorsan és ő megtetszett:
Ő is szép:
Ha mosolyogna akkor nagyon előnyös lenne számára és tetszene ő is:
15/f
12:19
ilyen csajod soha nem lesz,öcskös:D
az első képen lévő csaj meg egy photoshoppolt"szépség".
Nem izmos, nem túl kövér, és nem is csont sovány. Kb ennyi.
És ápolt, és kedvesen mosolyog, és szép nagy csiklója van.
Számomra ilyen a jó csaj külsőre. Ja és nincs pasija, és ír nekem privátba! :)
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!