Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, milyen a jó csaj külsőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, milyen a jó csaj külsőre?

Figyelt kérdés

Izmos? Olvastam itt Rubint Rékáról a pasik hozzászólásait, senkinek sem tetszett, mert nagyon izmos.

Akkor minek szenvedjünk? Mennyire legyen egy jó csaj izmos? Mert gondolom a puhány test, hiába vékony, azért nem tetszik, nem?

Ruhában jól nézek ki, vékony vagyok, van derekam és cicim is. De bikiniben már nem tetszem magamnak, itt jobban előjönnek a hibák, nem vagyok túl izmos, és full zsírmentes, szálkás sem.

Ja, és csak 160 cm vagyok, amit tökre utálok. A magas (180cm) pasikat ez zavar?

Szóval milyen egy jó csaj?

2010. júl. 14. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem pl ilyen jön be totál, kicsit több husi nyugodtan lehet rajta, és felsőtájon is ha több van, nem gáz :D

2010. júl. 14. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Legyen olyan kis húsos. Nem kövér!

A húsos nálam ezeket jelenti:

[link]

[link]

[link]

Hülyeség, hogy csak a rohadtnagymellű, rohadtasovány nők kellenek a férfiaknak. Hány százalék ilyen? 10? 20? Akkor a többi csaj egyedül van?

Ha kb. ennyi, vagy egy kicsit több szeretgethető háj van rajtuk, akkor az a legjobb számomra. Plusz: A műnők nem olyan jók az ágyban, mert annyira el vannak telve maguktól, hogy azt hiszik elég az, ha rájuk nézünk, és kész.

2010. júl. 14. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nos, én igazából legjobban a vékony, egyáltalán nem izmos, alacsony(160-165cm körüli), eredetileg szőke nőket szeretem. Bár az sem zavaró tényező, ha festi a haját, vagy ha más színű. A szeme lehet bármilyen színű, csak fogjon meg :)

Rágugliztam gyorsan és ő megtetszett:

[link]

Ő is szép:

[link]

Ha mosolyogna akkor nagyon előnyös lenne számára és tetszene ő is:

[link]

15/f

2010. júl. 14. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:

12:19

ilyen csajod soha nem lesz,öcskös:D

az első képen lévő csaj meg egy photoshoppolt"szépség".

2010. júl. 14. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem izmos, nem túl kövér, és nem is csont sovány. Kb ennyi.

És ápolt, és kedvesen mosolyog, és szép nagy csiklója van.

Számomra ilyen a jó csaj külsőre. Ja és nincs pasija, és ír nekem privátba! :)

F21

2010. júl. 14. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan deltoid formájú lehet asszem...
2010. júl. 14. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!