Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ronda egy pici pont a száj felet? (olyan szeplő vagy anyajegy nem tudom mi a neve de pici mint egy pont)
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 23:42
3/12 anonim válasza:
elmondanám neked, hogy egy csomóan csináltatnak maguknak ilyen mesterséges szeplőt vagy mi a sz@rt szexepil gyanánt, de ez egy nagy marhaság szerintem olyan mintha egy lény odapakolt volna egyet, hmm amúgy nem probléma ha természetesen van ott le lehet szedni, de annyira nem zavaró
4/12 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű! :-)
Nekem az orrom mellett van, bal oldalon, én kifejezetten szeretem. Mondjuk lány vagyok, fiún igazából még nem is láttam.
De fogadd el magad így: ez egyedi =)
5/12 anonim válasza:
nekem a szemembe van egy kis fekete pont. mindenki imádja:P
6/12 anonim válasza:
igy kép nélkül nem lehet eldönteni
7/12 anonim válasza:
"nekem a szemembe van egy kis fekete pont. mindenki imádja:P"
Ezzel feldobtad a holnapomat :)
Egyébként szerintem izgató, ha nem túl nagy és lány vagy :)
8/12 A kérdező kommentje:
Pici :D és am lány vaok :P
2010. júl. 14. 00:01
9/12 anonim válasza:
Páromnak is van egy ilyen pigmentfolt a szemében. Imádom, egyik volt barátnőmnek sem volt ilyen. Egyedi... és imádom :) Néha mondom is neki hogy "na gyere te kis pigmentfoltos" és ő is már csak vigyorog rajta :)
10/12 anonim válasza:
Ezt még szindi króford vezette be mondták neki szedesse le ő meg nem és ez lett a védjegye! Szerintem szexi! Nekem igaziból az tetszik ami bazi nagy és hosszú fekete szőrök állnak ki! belőle!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!