Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el, amiért nem kérek a magyar nőkből?
Sokat járok ki külföldre, munka miatt is, és mivel szeretek ismerkedni nem egy nővel volt már dolgom. Magyar férfiként azt kell mondanom, külföldön teljesen más a nők mentalitása. Most úgy összességében mondom, de kiemelhetek egy konkrét országot is, pl. Svájc.
Már ott tartok, hogy eldöntöttem: nem szeretnék magyar nőt feleségül venni. A fiatal magyar lányok még jók, de a 25 év feletti magyar nők többsége anyagias, pénzéhes. Rendkívül komolyak, és irigyek.
A svájci nőkön ezt nem láttam, sokkal kellemesebb velük minden.
Szóval nem kell magyar nő sem komoly kapcsolatra, sem feleségnek. Most ettől hazaáruló leszek?
Hehe, nagyot fogsz csalódni, ha komoly kapcsolatot akarnál tőlük.
Nem hazaáruló vagy csak ostoba és naiv.
Fordított nemekkel is így gondolod, vagy akkor hirtelen fordul a kocka és rögtön "nagyon helyes"...?
#2: Nem vagyok olyan ostoba, mint itt egyesek, hogy egy kalap alá veszik az ország lakosságának a felét.
És igen, nyilvánvalóan a küldi pasik között is bőven vannak olyanok, akiket a legjobb indulattal sem lehet főnyereménynek nevezni, mint ahogy magyar férfiak között is van sok teljesen normális.
#Csodálatoskülföldimentalitás!!!
33/f
Nem ítéllek el.
Csak egy jótanács: attól nem lesz svájci feleséged, hogy itt epekedsz. Inkább svájci fórumokon beszélgess! Ha már oda költözni nem is tudsz, legalább levelezgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!