Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiatal nők! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiatal nők! Nektek tetszik Pintér Tibor?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 29. 17:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
85%
Megértem, ha inkább bomlanak, mint olvadoznak. 🤣
2019. aug. 29. 21:45
 32/38 anonim ***** válasza:
80%

#32 Na jó. XD

Rober Downey Jr. - 54 éves - sármos és szimpatikus

Johnny Depp - 56 éves - jóképű és humoros

Harrison Ford - 77 éves - szépen öregedett és tehetséges

Tom Cruise - 57 éves - fiatalos és energikus

Colin Firth - 58 éves - vonzó és színvonalas

Viggo Mortensen - 60 éves - jóvágású és szimpatikus

Charles Dance - 72 éves - jó kiállású és intelligens

Linkelt férfi - csúnya arc és irritáló jellem

21/L

2019. aug. 29. 21:54
 33/38 anonim ***** válasza:
79%

"Ez csak a gyakori közönsége írja az meg tudjuk milyen. :D Az életben bomlanak utána a nők. Jó nem az nagyon szép arcú, de sármos férfi."

1.Ja, gyakori közössége....

2.Azért bomlanak, mert hírhedt.Nagy siker egy kiélt faszinak......Erre nem igazán lehet büszke senki.

3.Kiélt képű pali minden csak nem sármos.Olyan, mint egy vén ribi, akin átment a fél világ.Ebben mi a sárm?

2019. aug. 30. 08:42
 34/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Fiatalabb korában, ha csak a külsőt nézzük, amíg nem tolta túl ennyire a sportolást-gyúrást, nem volt rossz, de nem az én esetem. De most... egyszerűen túl műmájer minden téren, taszító, személyiségre meg főleg.
2019. aug. 30. 09:50
 35/38 anonim ***** válasza:
52%

Persze hozzátenném, a kommenteket nézve, hogy nem az a kategória vagyok se külsőre, se belsőre, akire Pintér Tenya hajt, és akik sorban állnak előtte. Nyilván több introvertált ember írkál ilyen fórumokon, mint kikent-kifent particicák, ezért billen el valószínűleg a mérleg nyelve azok irányában, akiknek nem tetszik.

Amúgy nekem egyáltalán nem az a bajom vele, hogy idős... alapvetően a nálam 5-20 évvel idősebbek szoktak bejönni pár kivétellel, Pintér Tibor pont beleesik ebbe a korosztályba. Ha már példákat hozunk, akkor sokkal inkább tetszik pl. Colin Firth, Robert Downey Jr., Conan O'Brien (ő még több évvel is idősebb nálam, mint 20), Keegan-Michael Key, Bill Hader, Jason Sudeikis, Fekete Ernő.

2019. aug. 30. 09:58
 36/38 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit elgondolkodtam a válaszokon.

Nem a véleményekkel van baj, a stílussal inkább.

Emberek vagyunk..., vagy nem?

Szomorú.

2019. aug. 30. 12:13
 37/38 A kérdező kommentje:
Ez a nő a barátnője [link]
2019. aug. 30. 14:41
 38/38 anonim ***** válasza:
63%

Hírnévre vágyó cigányoknak kell már csak. De nagy siker....

2019. aug. 30. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!