Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiatal nők! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiatal nők! Nektek tetszik Pintér Tibor?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 29. 17:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik,sőt.
2019. aug. 29. 18:29
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

Pont ma láttam egy újságcikk címét, hogy ez a "kapcsolata" is kifulladt.

Azzal azért legyél tisztában, hogy ezek a fiatal, feltörekvő cuncik csak a hírnév miatt vannak vele. Van egy kis névtelen senki, akinek szép arca és jó teste van. Pár hónapig elviseli ezt a ripacsot, párszor megjelenik a neve és az arca a médiában, és hopp, máris keresett modell. Láss csodát, itt véget is ér a nagy románc, a fiatal csaj egy helyes pasival "vigasztalódik", Tenya meg buzgón hajtja tovább a lánya barátnőit.

2019. aug. 29. 19:00
 23/38 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem tetszik.
2019. aug. 29. 19:07
 24/38 anonim ***** válasza:
84%
Hányinger. Nem. A hangja a megjelenése egyszerűen számomra minden taszító benne. Az egész lényétől ráz a hideg.
2019. aug. 29. 19:20
 25/38 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem. Azt látom, hogy ő alapvetően egy olyan férfi, akit "illik" jó pasinak tartani, mert jóképű meg ki van sportolva stb., és én sem azt mondom, hogy csúnya, de nekem nem az esetem. Az arcával, a hajával nem lenne bajom, viszont nekem nem tetszik, ha valaki ennyire izmos és ennyire szépfiú. Nyilván nem ismerem, de azok alapján, amit láttam belőle túl modorosnak, túl művinek, túl nyálasnak és akár beképzeltnek is tűnik. Nekem nem szimpatikus a stílusa.
2019. aug. 29. 19:21
 26/38 anonim ***** válasza:
88%

Nem, taszít.

Botrány ilyen fejjel ekkora egóval bírni.

2019. aug. 29. 19:53
 27/38 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, hogy ki ez, de nekem nem jön be.
2019. aug. 29. 20:17
 28/38 anonim ***** válasza:
84%
Kivénhedt pávián arca van. Mégszép hogy nem.
2019. aug. 29. 20:57
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a válaszok...kiélt pavian. Felsírtam. 🤣🤣🤣
2019. aug. 29. 21:14
 30/38 A kérdező kommentje:
Ez csak a gyakori közönsége írja az meg tudjuk milyen. :D Az életben bomlanak utána a nők. Jó nem az nagyon szép arcú, de sármos férfi.
2019. aug. 29. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!