Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A viszony.hu oldalon ha regisztrálsz mi fogad majd?
Figyelt kérdés
Mindenki álnéven van,vagy fotóval?Aki nem csalni akar csak kíváncsi,beszélgetne hasonlóan hosszú házasságban élőkkel?
Vagy ez csak szexpartner kereső oldal?
2019. aug. 29. 11:01
1/7 anonim válasza:
Nem fogok regisztrálni. Köszi a reklámot.
2/7 anonim válasza:
A nő vagy, az első 2 percben kb 150 faccos képet kapsz majd. A férfi, akkor tele lesz az oldal kamu nickekkel, és olyanokkal akik csak az ego puttonyt töltögetik, meg nőként nőket keresnek. A kevés kivétel meg annyi levelet kap, hogy te ott nem fogsz kitűnni a sorból.
3/7 anonim válasza:
Na igen, lehet, 90%-ban ügyvédek meg zsarolók vannak ott, a maradék kamu profillal próbál kufircolópartnert találni.
Sok házas emberrel találkozni más társkeresőn is, én se lepődök már meg semmin.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Na ez érdekes..
...vagy megdöbbentő.
2019. aug. 29. 11:14
5/7 anonim válasza:
Ennek az okát kellene kideríteni, sokszor más-más oldalon de fentvan mind a kettő. Miért nem egymással vannak? Mi a gond?
6/7 anonim válasza:
Én régebben voltam fent ezen(meg egy másikon is). Pár évig. Egy-két nővel találkoztam, közülük hárommal feküdtem le.
7/7 anonim válasza:
Ez igen!1-2 ből 3! 110%-os teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!