Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég rossz anyagi helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég rossz anyagi helyzetben vagyok. Egyik ismerősöm felajánlotta, hogy tud rajtam segíteni, de ezért " juttatást" vár el. Szerintetek belemenjek?

Figyelt kérdés
Remélem értitek, hogy mire gondolok a juttatás címszó alatt. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy "büdös a munka?..." annak elárulom, hogy dolgozom, de sajnos nem tudok megélni belőle. És most eléggé rossz a helyzetem :S
2010. júl. 13. 21:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
20
2010. júl. 13. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem tudnál tükörbe nézni utánna , sőt kiégnél egy életre!! Nagyon fiatal vagy szerintem ne tedd!! kell valami más megoldást találnod!! A szüleid nem tudnak segíteni?
2010. júl. 13. 22:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Apám nem törődik velem. Édesanyám így is segít amiben tud. Neki is két munkahelye van. Többet nem tudok tőle kérni, pedig szivesen ad ha van neki :(
2010. júl. 13. 22:07
 14/19 anonim válasza:
Ne menj bele!!! Meg fogod bánni és mindig benned lesz az az érzés :( Ne add el magad! Igen, valaki rengeteg munkával szánalmasan keveset keres, de ne ess abba a hibába, hogy 20 évesen elrontod az életed! Legyen benned tartás és mondj nemet!
2010. júl. 13. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Huh! Egy újabb sexrabszolga jelölt, "órabér" mennyi? Menj lépcsőházat takarítani amig nem késő!
2010. júl. 13. 22:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha tartod magad valamire nem mész bele. Mindig van más megoldás, legalább magadnak ne hazudj. Sztem nincs annál gusztustalanabb és megalázóbb mint ha valakit a testét árusítja ki. Ami arra utal h az agyával nem tud eleget keresni, de akkor mit keresel egy egyetemen/főiskolán? És az Önbecsülés?(ez a bíztató kommentelőknek is szól)
2010. júl. 14. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:

kérdezőnek

én tudok neked munkát adni(sexmentes). ha gondolod hívj fel 06-70-339-35-02.

2010. júl. 14. 11:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát esetleg, ha levelezőn csinálnád a sulit és dolgoznál? Vagy tanulj közelebb az anyukád lakhelyéhez, költözz haza és legyél bejárós... Mást nem tudok javasolni, de eléggé szánalmas lenne prostinak állni...
2010. júl. 14. 13:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat gondolkoztam és gondolkozom jelenleg, hogy mi legyen, de azt hiszem nem megyek bele. Beszéltem anyukámmal is, de persze neki nem mondtam ezt a dolgot, mint lehetőséget, és aztmondta, hogy valahogy majd megoldjuk! :)
2010. júl. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!