Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sovány nő, elhízott férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sovány nő, elhízott férfi között működhet szerelmi kapcsolat?

Figyelt kérdés
Annyira elkeserítő, hogy az egyetlen ember aki érdekel sokkal sokkal nagyobb nálam!
2019. aug. 27. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Mégis miért ne működhetne? Bár kövér férfiként mondom, hogy nem akarnék összejönni olyan nővel, aki elkeserítőként jellemezne. Akkor százszor inkább egyedül.
2019. aug. 27. 14:32
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Félreérted, bár visszaolvasva nem voltam elég egyértelmű. Én a saját alkatomat tartom elkeserítőnek ès nem szeretném, hogy a párom szégyelljen:/
2019. aug. 27. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha viszont ez a helyzet, nem értem a problémát.
2019. aug. 27. 17:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék sovány lenni!!!
2019. aug. 27. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Más meg a fél karját adná, ha cserélhetne veled... :D
2019. aug. 27. 18:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Szeretnék husit magamra, az olyan szép :)
2019. aug. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!