Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 es pasik! Szerintetek mi az oka, ha valakinek nincs tartós párkapcsolata ebben a korban?
Én harmincas nőként abszolut nem démonizalom az olyan 40es férfiakat mint az itteni hozzászóó aki csak dugja a 15-25 éveseket(??).
Egy dolgot sajnálok csak...
Hogy amikor 55 évesen a lőtéri kutyának nem kellenek majd, mert mindenki látni fogja majd, hogy egy nulla az ember és benne is tudatosul, hogy ő bizony egyedül megy a walhallába. Mert ismerek nem egy ilyen férfit.Epedve, irigyen nézik azokat a haverokat, ismerősöket akiknek már családjuk van és boldogan élnek. De biztosan vígasz lesz, hogy pénzért hány nőben mártóztak meg egyszer..vagy kétszer. Aztán rájönnek, hogy ugyanezek a nők a hátuk mőgött kinevetik őket, vén kujonnak meg nagypapának hívják őket :D Akkor ezt én nem láthatom amint főbe lövi magát..
What a shame..
24.-nek.
Inkább csinálom ezt 50 évig, majd főbe lövöm magam, mintsem 40 éves, elvált manusként, a volt lakásomban, az ex nejemet dugja az új pasija, és a gyerekeimet csak hétvégente lássam, meg amikor leadom a pujatartást, miközben egy albérletben lakom, és minden nő lesajnál, mint 40-es, elvált, csóró, lúzert.
25
Persze, hogy ezt csinálod. Hiszen ha normális ember lennél akkor nem fanyalodnál erre a vigaszra. Tehát kihozod magadból ezáltal a maximumot. Attól még amit írtam igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!