Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! (16-19) Zavarna ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! (16-19) Zavarna ez titeket?

Figyelt kérdés

Szoval elmeselem hogy milyen helyzetben vagyok. Egyaltalan nem vagyok megelegedve a testemmel, egy kicsit sok rajtam a felesleg, ezt meg el is fogadnam ha sajat magam miatt lennek ilyen, de nem! 8-10 eves koromban szuleim valami olyen etrendet talaltak ki amivel megjon az etvagyam, mert allitolag nem akartam enni.

Aztan 10-12 eves koromban nagyon meghiztam, es az iskolaban allandoan csufoltak meg bantottak. Azota sikerult valamennyit fogynom (ismeroseim azt mondjak hogy jo sokat) de ugye azert meg maradt felesleg, ami nem ment le, viszont csak a hasamon es a mellkasomon. Onbizalmam az halistennek van, es nem azon sopankodok egesz nap hogy ezert nincs baratnom, mert szerintem tuti ne mezert nincsen.

Barataim rendes sracnak tartanak, es szerintem is az vagyok, nem szeretem a rossz embereket :) Nem drogozok, nem cigizek, nem iszok. Tartos kapcsolatot szeretnek nem egyejszakas kalandokat. Ha lenne baratnom, nem lennek ra kepes hogy megcsaljam. Oszinten nagyjabol ez vagyok. 16/F

2010. júl. 13. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,mint a kérdező,csak én 83kg vagyok :(
2010. júl. 13. 20:13
 12/12 anonim válasza:

rajtam is van felesleg.De én megtanultam nem sopánkodni,hanem tenni kell.ilyen egyszerü,napi felülések,futni is lehet,az sokat ugysem segit(ha csak nem maraton),és étrend megválasztás.Gabonafélék,semmi hús,kevés szénhidráát.Ez két hónapig művelve hasznos fogyást eredményez.

Az pedig jó,ha őszínte vagy,ma már kevés ilyen van,becsüld meg.

2010. júl. 17. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!