Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! (16-19) Zavarna ez titeket?
Szoval elmeselem hogy milyen helyzetben vagyok. Egyaltalan nem vagyok megelegedve a testemmel, egy kicsit sok rajtam a felesleg, ezt meg el is fogadnam ha sajat magam miatt lennek ilyen, de nem! 8-10 eves koromban szuleim valami olyen etrendet talaltak ki amivel megjon az etvagyam, mert allitolag nem akartam enni.
Aztan 10-12 eves koromban nagyon meghiztam, es az iskolaban allandoan csufoltak meg bantottak. Azota sikerult valamennyit fogynom (ismeroseim azt mondjak hogy jo sokat) de ugye azert meg maradt felesleg, ami nem ment le, viszont csak a hasamon es a mellkasomon. Onbizalmam az halistennek van, es nem azon sopankodok egesz nap hogy ezert nincs baratnom, mert szerintem tuti ne mezert nincsen.
Barataim rendes sracnak tartanak, es szerintem is az vagyok, nem szeretem a rossz embereket :) Nem drogozok, nem cigizek, nem iszok. Tartos kapcsolatot szeretnek nem egyejszakas kalandokat. Ha lenne baratnom, nem lennek ra kepes hogy megcsaljam. Oszinten nagyjabol ez vagyok. 16/F
woálá itt van pl egy lány akinek nincs kifogása
(első) meg én is ismerek párat
Itt most sorra fogod kapni majd a "jajj, a külső nem minden" válaszokat, de sajnos 90%ban nem bizonyulnak igaznak.
Lehet, hogy van egy szűk réteg, akinek ez nem számít, de saját tapasztalatom, hogy amíg az ember erősen túlsúlyos, addig nem sok esélye van a lányoknál.
Számít persze, hogy mennyire vagy túlsúlyos, én 125 kiló voltam 180 centisen, esélyem nem volt. Elkezdtem fogyni, 100 kiló alatt már nem hajtottak el azonnal a csajok, 80 kilósként simán tudok ismerkedni. Most se mondanám, hogy sovány vagyok, de én úgy érzem, hogy azért jobban szeretik a lányok, ha nem egy fogpiszkáló van mellettük.
És még egyszer: vannak kivételek, de a nagy általánosság ez. Megtalálhatod kövéren is életed szerelmét, rengeteg nagyon kövér ember él boldog párkapcsolatban.
És fontos, hogy mit értesz túlsúlyos alatt, én 180 centis, 76 kilós vagyok most, ez tökéletesen megfelel a lányoknak. :)
Fiatal vagy még, de azért leírom, soványabban (pontosabban nem túlsúlyosan) SOKKAL, összehasonlíthatatlanul jobb a szex. ;-)
Nagyon koszonom az eddigi valaszokat! DE picit lehet hulyen irtam le. 185 centi magas vagyok es 88 kilogram.
Ruhaban frankon ugy latszik mintha nem lenne rajtam semmi felesleg, csak ha nincs rajtam a felso, na akkor!!
Akkor abszolút nem vagy kövér, szedd össze az önbizalmadat és menj csajozni.
Ha ahhoz, hogy megjöjjön az önbizalom az kell, hogy fogyj pár kilót, akkor tedd meg, nem nehéz.
én imádom az olyan pasikat, akiknek van egy kis pocakjuk, az nagyon aranyos szerintem :) nekem nem lenne probléma, de én foglalt vagyok :P (szintén kispocakos pasim van)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!