Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez, hogy nem kell tetszeni valakinek, ahhoz, hogy flörtöljön veled?
Szerintem némely férfi azért flörtöl , mert kedveskedni akar a nönek , aki ki van festve , es ki van öltözve , kedvességböl , lovagiasságból és ezt nem szabad komolyan venni , mert mi van , ha csak úgy céltalanul flörtöl , anélkül , hogy kelljek neki mint nö , vagy bármi , es ha megkerdezném , értetlenkedne , vagy visszautasitana .
Mert lehet hogy csak barátságból ölelmeg a beszélgetések végén , ahol semleges témákat érint
Nagyon tartok attól , hogy félreértés van es az, hogy szemez folyton es keresi a kedvem es a tarsasagom pusztan semmi
Az inkább dícséret szokott lenni.Szoktunk olykor még poénból, az jellemzően helyzetkomikum szokott lenni, de ilyen régebbi ismeretségnél, összeszokott társaságnál szokott lenni, ahol tudja mindenki, hogy csak vicc.
33/f
Van ilyen férfi ismerősöm. Szokott mindenkivel csipkelődni, elejt egy-egy kétértelmű poént. Nagyon közvetlen, nőkkel egy kis testi érintés is természetes neki (puszi, ölelés, kézfogás, tehát semmi taperolás).
Mindenkivel ilyen, a nyugdíjas kolléganővel és a szürke kisegérrel is. Többnyire kedvelik is.
Embertől függ. Én is szoktam olyannal is, aki nem tetszik, mert jó interakció, de nem hitetem el vele, hogy többet akarnék tőle, nem adok jeleket erre. Lazább poénok, kis csípkelődés, kis játék.
Ha állandóan keresem valaki társaságát és szemezek vele, akkor biztosan tetszeni fog, ezek azok a jelek, amikre már érdemes figyelni. Az ölelések még nagyobb szint, hisz intimebb testi kontakt. Aki ezek után csak szórakozik, az már a paraszt kategória.
Ha attól félsz hogy barátság-e csak és nem lép semmit, akkor le kell ülni és beszélgetni vele arról, hogy mi van köztetek, mit éreztek. Mert mehet még ez a játék feleslegesen, de addigra már az indokoltnál jobban beleéled magad és jobban kötődsz hozzá, nehezebb lesz továbblépni is.
Nőben vagyok ilyen. Attól, hogy van párom, nem lettem se vak, se frigid. Persze, hogy tetszik meg a valaki, kicsit megcsipkedem, mert kíváncsi vagyok rá, hogy ez mennyire kölcsönös.
De ez csak egotuning, jól esik, hogy még mindig bejövök a pasiknak.
Van egy cuki portás bácsi, aki nagy lendülettel udvarol mindenkinek. Vele is szeretek csipkelődni, de ez csak játék.
Ez nem jelenti azt, hogy ha valaki tényleg nyomulni kezd, akkor nem állítom le, vagy tovább mennék egy kis viccelődésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!