Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy exférj meddig “normális”, hogy pátyolgassa az exfeleségét?
Helyesen: egy exférjtől. Tanuljatok már meg ragozni, kik vagytok ti, Fekete Pákó szellemi örökösei?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: semeddig. Már nem egy pár.
A gyerekekkel kapcsolatos dolgok iránti érdeklődés oké.
Engem most az exfeleség vonatkozásában èrdekel.
Ha néhány konkrét szituáció leírnál, könnyebben tudnánk véleményt alkotni és/vagy tanácsot adni.
Pl.:
Hány évesek vagytok? Te ki vagy a történetben (jól gyanítom, hogy az új barátnő)? Mikor váltak el és mennyi idő után? Közös gyerek van-e? Ki keresi a másik társaságát és ez miben nyilvánul meg?
És a sor hosszan folytatható...
Egy kis konkretizálással rögtön előrébb lennénk.
Sok évig voltak házasok, 3 éve váltak el, mi 7 éve vagyunk együtt, de 2 éve házasok. Közös gyerek is is van, nekik is, nekünk is.
Mindketten keresik egymást, mostanában leginkább karriertanácsokkal látja el a férjem az exét, megcsinálja az ex helyett a munkáját...
Szóval kissé fura.
Az is előfordulhat persze, hogy én gondolkodom másképp, ezért is inkább érdekelne az, hogy másoknál ez hogy van - mennyire maradnak egymás életének részesei (gyerektől függetlenül) (ilyen mértékben).
Exfeleségként: nekem nincs szükségem is igényem se az exemre. Felnőtt nő vagyok, amit egyedül nem tudok megoldani, arra hívok szakembert.
Legfeljebb gyerekekkel kapcsolatban keressük egymást, de az is praktikusabb írásban. (Szó elszáll ugye...)
Nem gyűlölködünk, legutóbb is elbeszélgettünk udvariasan, de egyikünk se erőlteti, hogy maradjunk barátok.
Ami nálatok megy, az számomra elég gyanús. Biztos, hogy csak beszélgetnek?
Valami nem tiszta: ti 7 éves vagytok együtt, de ők csak 3 éve váltak el.
Ezt hogy hoztátok össze? Szerető voltál? Miattad váltak? Neked milyen a viszonyod az exnejjel? Az nem lehet, hogy csak azért van veled ez az aranyfarkú jóember, mert nálatok besikerült a gyerek?
Nem ismerjük a részleteket, de én első körben azt mondom, hogy ha te akkor jöttél képbe, amikor ők még nem zárták le a házasságukat, simán lehet, hogy az asszonyban maradt még tüske. Bőven lehet, hogy azon mesterkedik, hogy neked minél nagyobb bosszúságot okozzon.
Hány évesek vagytok? A gyerek neketek házasságba érkezett, tervezve, vagy csak becsúszott?
Erre céloztam én is.
Eddig te voltàl a szerető, őt csalta, most fordítva. Most te vagy a megcsalt feleség, és ő a szerető.
A pasi csak lakhelyet cserélt, minden más maradt a régiben részéről.
Normalis emberi kapcsolat maradt kozottuk
Mi a baj ezzel?
Az elete resze volt hosszu ideig miert kellene torolni? Amugy sem lehet. Viszont orulok h nem csak nalunk van ilyen hanem masoknal is barati maradt a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!